Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#37651) baluka26 válasza adman (#37649) üzenetére


baluka26
veterán

Azért Ham-en nem kicsit látszik, hogy nincs rendben. Minden versenyen összetör valakit, nem vezet jól, ideges. Holott az egyik legjobb pilóta a mezőnyben. Pluszban ott van még nála a magánéleti kudarc is mostanában...
Webber látványosan a tavalyi összeveszés után esett vissza, ha jól emlékszem. Ha nem emlékszem jól, valaki úgy is kijavít. :)

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#37652) Qorthral válasza Motion_Blur (#37631) üzenetére


Qorthral
őstag

Mindamellett, hogy Vettel nagyon egyben van idén, nyilván jobban, mint Webber, azért kétségtelen, hogy idén Webber halvány árnyéka önmagának. Tavaly sokkal jobban látszott, hogy egyáltalán nem kategóriákkal rosszabb Vettelnél. Aki ezt állítja, annak erősen szelektív a memóriája.
Egy kis emlékeztető: Tavaly Webber átlagosan olyan idővel kvalifikálta magát a rajtrácsra, mint Vettel, a 19 futamból 7x is jobb edzéseredménye volt az idén kvalikirálynak látszó csapattársánál, Vettel 5, Webber 4 futamot nyert, ugyanannyi leggyorsabb körük, dobogójuk és csaknem ugyanannyi versenyben élen töltött körük volt. A kiesések alig befolyásolták a számokat, mivel SV 3x, MW 2x esett ki. Ráadásul az évnek Monaco környékén volt olyan időszaka, amikor Webbo volt annyira jó Vettelhez képest mint amennyire idén Vettel hozzá képest... Egy szó mint száz, egy súlycsoport voltak.
Idén ez nem így van. Ennek okát csak találgatni lehet, de szerintem részben a Pirelli gumik, részben Hornerék is benne vannak (Webber KERSe sokkal többször nem működött és milyen érdekes, az év első harmadában szinte minden futamon gondja volt vele... miután Vettel már nagyon vezetett a pontversenyben, máris jó lett Webber KERSe is), részben pedig Webber megtört tavaly év végén, hiszen ott nagyon nagy esélyt szalaszott el, élete évadát futotta és mégsem lett VB. Ő sokat gyengült a VB elbukása miatt, Vettel viszont sokat erősödött.

Lényeg a lényeg, idén SV magasan jobb Webbernél és nyilván magasan jobb tavalyi önmagánál is. De vajh mi történne, ha egy másik önbizalomtól duzzadó VB ülne me mellé a 2es autóba? Az lenne Vettel igazi értékmérője, mert mindaddig könnyen a kocsira és Webbo fentebb részletezett problémáira + gyengébb képességeire fogható a nagy menetelés. Remélem meg fogjuk tudni :)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#37653) Qorthral válasza baluka26 (#37651) üzenetére


Qorthral
őstag

Nah igen, az mindenkinek világos sztem, hogy Vettelt már tavaly is tolta az RB, elég csak 3 mozzanatot kiemelni:
1. Török ütközés, Webbert hibáztatták, holott minden szakértő egyből mondta, hogy Vettel fault
2. Első szárny ügye, amit a kiválasztott autójára átszereltek, miután a sajátját lezúzta. :D
3. Utolsó 2 futamra nem álltak be Webber mögé, hiába vezetett magabiztos előnnyel a pontversenyben. Ja és nem, nem volt jó döntés, mert szerintem az a plusz, amit Webber ettől lelkileg kapott volna az utsó 2 futamra, simán megnyerette volna vele a VB címet. Így viszont úgy kellett versenyeznie, hogy tudta, a csapatvezetés nem az Ő címének örülne. Nem kis teher...

Egyébként meggyőződésem, hogy a fenti 3 mozzanat nélkül (tehát közel egyforma támogatás mellett) tavaly simán behúzta volna a címet Webbo és ugye akkor 2011 is egész máshogy alakulhatott volna (pl Alo vagy Button VB cím :D). Más kérdés persze, hogy ha Vettelnek nincsenek technikai zűrjei, akkor lehet, hogy úgy is Ő nyer.

Megjegyzem, nem Vettel idei eredményeit vitatom, mert zseniálisan vezet, csak csupán nem látom kristálytisztának, hogy a csodaautó és a csapatvezetés 100%-os támogatása (plusz a csapattárs ennél jóval gyengébb segítése) nélkül is ugyanígy állnánk.

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#37654) JJános


JJános
addikt

Nézegettem a jutubot, és találtam Rosbergről egy videót.
Nagyon megtetszett a srác. Drukkolok neki egy jó autóért.

[link]

2007-05-06 óta itt!

(#37655) Motion_Blur válasza baluka26 (#37641) üzenetére


Motion_Blur
félisten

"A McLaren és a Mercedes között alig volt különbség"

Monzában a McLaren körülbelül 1mp-el volt gyorsabb mint a Mercedes, amint elszabadultak Schumi mögül Vettel tempóját autózták.

Most akkor WTF? :)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#37656) Motion_Blur válasza Qorthral (#37652) üzenetére


Motion_Blur
félisten

"A kiesések alig befolyásolták a számokat, mivel SV 3x, MW 2x esett ki."

Igen, csak Vettel rögtön az év elején bukott egy győzelmet műszaki hiba miatt, utána Melbourne-ben fékhiba miatt. És pl. előbbi ugye nem szerepel semmilyen statisztikákban mert 4. helyen célba ért.

"Ráadásul az évnek Monaco környékén volt olyan időszaka, amikor Webbo volt annyira jó Vettelhez képest mint amennyire idén Vettel hozzá képest..."

2 futam az már időszaknak minősül? Merthogy a Spanyol és a Monacói Nagydíjról beszélünk :)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#37657) baluka26 válasza Motion_Blur (#37655) üzenetére


baluka26
veterán

Monza, Hamilton - Schum. Pont erről pofázok. Olaszországban két autó, amik között szakadék volt simán hozták egymás tempóját, míg az RB, ami nem sokkal jobb, mint a Ferrari (főleg nem Monzában) sokkal-sokkal gyorsabb volt, mint a Ferrari.
Elvakult Vettel drukker ismerőseim is úgy álltak, hogy ez nem lehet valóságos.

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#37658) Motion_Blur válasza baluka26 (#37657) üzenetére


Motion_Blur
félisten

"míg az RB, ami nem sokkal jobb, mint a Ferrari (főleg nem Monzában) sokkal-sokkal gyorsabb volt, mint a Ferrari."

Ezek szerint az RBR mégis sokkal gyorsabb volt mint a Ferrari nem? Nem értem ezt az ellentmondást :D

Vettel a futamok elején az első 4-5 körben nagyon erős. Alonso-t se tudta volna megenni olyan könnyen ha beáll a tempó. De megcsinálta és végre olyat láttunk tőle, amiért a kritikusai addig szidták. Most már nehogy az legyen a baj, hogy "túl könnyen" előz :U

"Elvakult Vettel drukker ismerőseim is úgy álltak, hogy ez nem lehet valóságos."

Akkor minden bizonnyal álom volt csupán :DDD

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#37659) JJános válasza Motion_Blur (#37658) üzenetére


JJános
addikt

"Akkor minden bizonnyal álom volt csupán" Az hát. :DDD

(ennyi okostojást) :((

2007-05-06 óta itt!

(#37660) proof88


proof88
addikt

(#37661) #70869248 válasza #16741888 (#37639) üzenetére


#70869248
törölt tag

Sztem Webber bizonytalan...nem érzi maga mögött a csapatot, és a saját helyzete is különleges az F1-ben...kicsit olyasmi mint Massa-nak.
Van egy jó autó amibe az F1 rajongók (szvsz!) egy jobb versenyzőt szeretnének ültetni.
Jelenleg a Red Bull a legjobb autó/csapat, aki Hamilton drukker az oda kívánja, aki Kimi drukker az oda kívánja, aki MS drukker az oda kívánja..stb, ha csak nincsenek ellenérzései a csapat iránt...mert hisz ahogy a versenyző is a legjobb technikát akarja (vagy legalább azzal egyenértékűt) úgy a drukkerei sem kívánnak ennél rosszabbat.
Szal Webbo' bizonyítana de nem teheti...egy valamiben reménykedhet, hogy Vettel kifog egy hullámvölgyet, vagy ki hagy pár futamot....mert a jelenlegi helyzetben még csak nem is vérezheti a fogát, mert szerződést hosszabbítottak vele..és tudja/látja amit mi...Vettel-ben van a potenciál..a távlat, a nagyobb reklámérték...Vettel még bármilyen rekordot elérhet, nagyon sok minden eljöhet, Webbo-nak ennek a harmada sem elérhető már...ez van.
De Webber gyors, csinál hülyeségeket...ahogy csinált Rubinho is amikor győztes autó volt alatta, és csinál Hamilton is pl.
De gyors, és ha egy körön nehéz is lenne megvernie Vettel-t a mentális falak miatt (már ha vannak neki ilyenek) azért egy-egy futamon (vagy többen) szorongatná.
A másik ami szerintem ezt támasztja alá, hogy Vettel akkora technikai fölényben van, hogy Webber egy azonos szinten felkészített autóval simán behúzná a dobogókat, mindig.
Ilyen hogy valaki x másodperces előnyben a verseny két utolsó körében legygyorsabb kört fut passzióból??!....ilyet csak akkor lehet megtenni ha a versenyző addig 90% autózott, és még így is belül maradt a 95%-n szvsz. ....mert egy ismeretlen pályán bármi lehet ha az autó/tapadás határait feszegeted.
Utoljára Vettel-t Suzuka-ban láttam feszíteni az autót, a pole-s körében...az szép volt tényleg.

(#37662) werszomjas


werszomjas
őstag

Azok után hogy Vettel letöri az új fejlesztésű első szárnyát és Webbernek kell odaadnia az övét, illetve hirtelen nem tudom melyik futamon, de Webber Vettel mögött szorosan és rászólnak, hogy "Tartsd a pozíciót" és még ki tudja hány ilyen volt, annyira nem kell csodálkozni hogy Vettel Webber előtt végzett tavaly, ha ezek nincsenek és egyenrangúan kezelik őket, előző évben Webber a VB vagy legalább Alonso.

Tény hogy idén tényleg semmit nem mutat már, de gondolom elbeszélgettek vele, nehogy beleszóljon Vettelke címvédésébe, úgyhogy sztem elautókázik, felveszi a lóvét és elvan, sajnos ő is tudja, ha elmegy a RebBull-tól nem igazán lenne neki hely máshol, ezért nem is ugrál sztem.

Nem lenne semmi gondom Vettel VB-i címével ha azt erőből nyerte volna meg egyenlő támogatottság mellett, nem pedig ilyen hátszéllel és senki ne mondja hogy nem volt hátszele, mert az saját magának is hazudik :(

SZERINTEM! ;]

[ Szerkesztve ]

üdv

(#37663) Motion_Blur válasza #70869248 (#37661) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Csak azt nem értem, hogy ha Webber "butított" autót kap, akkor hogy volt képes pl. 5 leggyorsabb kört futni ebben az éveben?

Most Indiában is alig 2 tizedre maradt el Vettel leggyorsabb körétől.
Ez pedig nem arra vall hogy az autóval lenne valami.

Vagy Te nem így látod?

És Webber ezeket nem "poénból" futotta az utolsó körben mint az utóbbi két futamon Vettel és Kimi 2008-ban.

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#37664) #70869248 válasza adman (#37649) üzenetére


#70869248
törölt tag

Hamilton-nak már nem jó ez az autó, ahogy egyre jobb lesz Button-nak úgy lesz egyre rosszabb Hamilton-nak...Lewis a túlkormányozott autókat kedveli, neki úgy lesz egyre nehezebb dolga ahogy Buttonra egyre jobban hallgatnak az autó fejlesztésének dolgában.
...pedig én ezt háromszor megforgatnám, mert Button eddig a BAR-t és a Brawn-t sem fejlesztette valami jól...ha egyedül marad (esetleg), akkor ez a McLaren vissza is eshet.

Hamilton sincs valami jól búrában, de még fiatal, legfeljebb elszerződik...Red Bull, Ferrari.., neki inkább a pályával kell foglalkoznia, minden más csak másodlagos.

(#37665) #70869248 válasza Motion_Blur (#37663) üzenetére


#70869248
törölt tag

2 tized az nem kevés, az autó és a csapat...mindegy, egy csomag. A tavalyi médiacirkusz után, ezt szvsz megoldották...hogy hogyan? ..ha tök egyszerű lenne már Webber perelt volna, vagy veszekedne, vagy a médiában célozna rá...az hogy nem teszi, az azt jelenti hogy nekem innen sem lenne könnyű kész választ adnom.
Egyszerűen ez az elképzelésem...ami mindenkinek van, ezeket ütköztetjük vagy sem, de nyílván csak a megalapozottságát lehet megkérdőjelezni, konkrétumokat ne is várjál, mert azokat nem mi birtokoljuk.

[ Szerkesztve ]

(#37666) kukinyo válasza werszomjas (#37662) üzenetére


kukinyo
addikt

Kár erről "rémtörténeteket"gyártani,mi lett volna ha...
Nem volt.Minden csapatnál van pilóta sorrend,ez tagadhatatlan.És azt fogják tolni amelyikbe több fantáziát látnak.Ezzel kiiktatnak egy ellenfelet és egyben kapnak egy segítséget.
Ez is egyfajta taktika a csapatok részéről.Láthattuk már nem egyszer hogy csapaton belül harcolva egymás versenyét tették tönkre.Ez nem jó a csapatnak.

(#37667) adman válasza #70869248 (#37664) üzenetére


adman
tag

Hamilton-nak már nem jó ez az autó, ahogy egyre jobb lesz Button-nak úgy lesz egyre rosszabb Hamilton-nak..

ezt nem értem, h miért vagy ebben biztos, hogy a mclaren-nél az "autó nem jó" Hamiltonnak, az RB-nél pedig direkt szart adnak Webbernek.

(#37668) Csabee. válasza baluka26 (#37644) üzenetére


Csabee.
nagyúr

Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom!:) Egy azonban bizonyos! Vettel is nagyon tehetséges pilóta, és kb olyan szériában van most mint anno Sumi volt!

Üdv: Csabee.

(#37669) werszomjas válasza kukinyo (#37666) üzenetére


werszomjas
őstag

Igen, lehet hogy van csapatsorrend, de az a RedBull-nál már már hányinger keltő, rosszul vagyok tőle.

0.19-nél érdekes mozdulat Vettelkének ahogy megindul befele, gondolom emiatt volt a hatalmas óvása utána, mert szegény saját magát is kiüti éles helyzetben

De nézzünk egy kis FORMULA ONE-t csapaton belül, ahogy a VB-ok csinálják, mert így is lehet :U

[ Szerkesztve ]

üdv

(#37670) 7600 GS válasza werszomjas (#37669) üzenetére


7600 GS
addikt

Ja télleg világbajnokok csapata :DDD Legalább magadnak ne hazudj már...

[ Szerkesztve ]

(#37671) Motion_Blur válasza 7600 GS (#37670) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Pont ezt akartam linkelni :DDD

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#37672) 7600 GS válasza Motion_Blur (#37671) üzenetére


7600 GS
addikt

Egyre jár az agyunk. :DDD De persze a Mekisek feje felett ott a glória...

(#37673) kukinyo válasza werszomjas (#37669) üzenetére


kukinyo
addikt

"De nézzünk egy kis FORMULA ONE-t csapaton belül, ahogy a VB-ok csinálják, mert így is lehet"
Vicces vagy,7600 GS válaszolt helyettem.

(#37674) Qorthral válasza Motion_Blur (#37656) üzenetére


Qorthral
őstag

Persze, lehet ragozni. Webber például Törökországban bukott egy győzelmet, mert a csapattársa a boxból Webbernek érkező "spórolj az üzemanyaggal, hogy a kedvenc leelőzhessen" üzenet ellenére sem tudta tisztán leelőzni, inkább nekiment.
Ok, Vettelnek több műszaki gondja volt, de azért ne felejtsük el, hogy Kanadában Webber autójában váltót cseréltek a kvali után, ami miatt 5 helyes rajtbüntetést kapott, így elszállt az esélye a győzelemre, pedig Vettel elől, az első sorból rajtolt volna. Pont a török incidens után volt ez, még azt sem zárom ki, hogy Horneréknek már nagyon nem tetszett Webbo szériája (zsinórban 4x Vettel elé kvalifikálta magát, 2x nyert, 1x első helyről ütötték ki) és ezt találták ki.
Egyébként ezzel együtt is sokkal jobb volt Vettelnél azon a hétvégén, a verseny végére utolérte, pedig 4 hellyel hátrébbról startolt.

Másik kérdésedre: a Spanyol és a Monacói versenyen túl ide tartozik a török és a kanadai hétvége is, 4 futam pedig már komoly kis időszak. Ekkor tisztán jobb volt Webber, ezután pedig sokáig egál volt a 2 versenyző formája.

Persze Mark idén sehol sincs, de tavaly nagyon is szoros volt, pedig a szél Vettelnek fújt. Ergo csak ismétlem önmagam, szép ez a rekordhalmozás, de ilyen kocsival nem annyira nehéz, hogy elájuljak tőle. Remélem a következő években a RBR nem lesz ennyire domináns és/vagy lesz egy erős VB csapattársa Vettelnek, így bizonyíthatja csak a még kétkedőknek (nekem is), hogy tényleg a legnagyobbak közé való.

[ Szerkesztve ]

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

(#37675) Robi BALBOA válasza Qorthral (#37674) üzenetére


Robi BALBOA
őstag

Szerintem Vettel mellé nem fognak nagyon domináns embert berakni, Webber pont jó nekik, mert már megtörték/megpuhították.

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/

(#37676) Xirtam


Xirtam
veterán

A tapasztaltak pedig így csinálják: Felipe, Fernando is faster than you :C

(#37677) TESCO-Zsömle válasza Xirtam (#37676) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Akik biztosra mennek...

Persze az semmit se számít, hogy az McLaren-es balesetnél a két pilóta közt nem 50 centi, hanem egy 2m-es vízfal volt...

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#37678) baluka26 válasza Xirtam (#37676) üzenetére


baluka26
veterán

Én Ferrari szurkoló vagyok, de ettől majd' behánytam.

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#37679) Xirtam válasza baluka26 (#37678) üzenetére


Xirtam
veterán

Én nem hánytam be tőle! :) A pilóta csak egy eszköze az egész csapatnak! :) :R

(#37680) 7600 GS válasza TESCO-Zsömle (#37677) üzenetére


7600 GS
addikt

Kétméteres vízfal? OMG, ugyanazt a felvételt nézzük? Ha arra akarsz kilyukadni hogy vélelten húzta rá, akkor nincs igazad. :U

Egyébként pedig szvsz a csapat azt tesz a pilótájával, amit akar, ugyanis ő foglalkoztatja, nem pedig fordítva.

[ Szerkesztve ]

(#37681) werszomjas válasza 7600 GS (#37670) üzenetére


werszomjas
őstag

Ja igen, jó hogy mondod, ugorjunk ennek a futamnak a végére:

Last Lap Fight Place One ;] ;] Button nem gyenge versenyt futott lássuk be a hibája után, mondhatni feledtette :)

Itt se jött össze :N (Bár ezt a kanyart át tudom érezni, én is mindig lecsúszok az ideális ívről f1 2011-ben ;]

Még 1 Vettel próbálkozás: SPA

Török versenyt meg láttuk fentebb.

A lényeg, nehezen megy neki az előzés/pozíció megtartás, legtöbbször kudarcba fullad, ezért tartják tőle távol legalább a csapattársát, nehogy kárt tegyen magában és másokban :DDD

Én emiatt nem szeretem Vettelt, mert ennyire sztárolva van, túlságosan is és sztem Webber is van olyan gyors és jó pilóta mint Vettel, csak ezt nem fogja neki a rebbull engedni hogy bebizonyítsa.

De még jó hogy nem mindenki ugyan annak szurkol, remélem a következő év több izgalmat hoz majd :K

Ez az én magánvéleményem, peace :P

üdv

(#37682) dokar válasza werszomjas (#37681) üzenetére


dokar
addikt

(#37683) Motion_Blur válasza werszomjas (#37681) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Még pár Vettel próbálkozás:

[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#37684) 7600 GS válasza werszomjas (#37681) üzenetére


7600 GS
addikt

Nézzük sorjában.

Az első videón szimplán annyi, hogy kiszélesítette a kanyart, és kiment a vizes ívre ezért pördült meg. A második videó is hasonló. A harmadikon meg még túl forrófejű volt.

Bőven van még ideje fejlődni, hiszen nagyon fiatal. Ennek ellenére tehetség, nemcsak a RedBull-ban mutatott már valamit, hanem a Toro Rosso-ban is. A Webber-es résszel totál nem értek egyet, na de majd valaki úgyis megcáfol engem...

Peace! :R

(#37685) 7600 GS


7600 GS
addikt

Motion&dokar: Ennyi. És úgylátom azért az arány Vettel javára billen. :DDD Ja de várjatok nem is ér semmit, mert nem szabályos a RBR. :DDD

(#37686) baluka26 válasza Motion_Blur (#37683) üzenetére


baluka26
veterán

Ez mind két év alatt?:DDD

Hát, gratulálok. Az egyik fele vakok és világtalanok előzése, a másik fele egyenesben, ahol az autó ereje előz.
Egyedül a monzai előzés, ami figyelemreméltó. Kimegy a fűre, és a koszos gumija így is jobban betapad, mint Alonsoé.

Ilyet soha nem fogunk látni tőle...
szerk: Mit mutatott a Toro Rosso-ban? Vb 8. hely?
Alonso a Renault-ban kapásból 6. lett bakker. Újoncként a Schumi-éra közepén verte szarrá Schumit a Hungaroringen. 1 kört adott neki, talán emlékszel. Világszenzáció volt. Ilyet hol tud felmutatni Vettel?

[ Szerkesztve ]

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#37687) Motion_Blur válasza baluka26 (#37686) üzenetére


Motion_Blur
félisten

"Ilyet soha nem fogunk látni tőle..."

Az biztos, mivel nem mostanában rajtolt ennyire hátulról :))

Ha a jövőben mégis sikerül két autót is megelőzni a rajtnál, majd emlékezz erre :D

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#37688) 7600 GS válasza baluka26 (#37686) üzenetére


7600 GS
addikt

Minek kéne ilyet rajtoljon amikor mindig a Pole-ból indul? :DDD (Ilyet egyébként Schumacher is rajtolt, sőt, a mai rajtjai is kitűnőek, olyan nincs hogy minimum 1-2 embert ne előzzön meg rajtnál) Ha meg nem akkor úgyis 1-2 kör és átrágja magát az elsőn.

Ha meg neked Button,Massa,Alonso,Rosberg vak és világtalan, akkor csak gratulálni tudok. :))

(#37689) baluka26 válasza 7600 GS (#37688) üzenetére


baluka26
veterán

"...a másik fele egyenesben, ahol az autó ereje előz"
Massa vak és világtalan kategória. Rosberg is, amíg ilyen fos autóba ül. Button is csak az utóbbi pár versenyre találta meg magát. Alonsot az első esetben Karthikeyan is megelőzte volna (hihetetlen teljesítmény a gázpedált nyomni), a másodikat meg sosem fogom felfogni, valószínű Adrian Newey lesz ismét a kulcs...

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#37690) Motion_Blur válasza baluka26 (#37689) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Ez már-már beteges elvakultságra vall, de vannak nálad kórosabbak is itt úgyhogy még írjál csak ilyesmiket, ők biztos elismerően bólogatnak majd :))

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#37691) 7600 GS válasza baluka26 (#37686) üzenetére


7600 GS
addikt

A Monzai nagydíjat gondolom véletlen nyerte meg. :U Ha már a startokról beszélünk

És a Renault meg a Toro Rosso szvsz nem ugyanaz a kategória. :))

(#37692) Xirtam válasza dokar (#37682) üzenetére


Xirtam
veterán

Ne felejtsük már el, hogy Catalunya-ban kb 1 másodperccel gyorsabb volt mindenkinél.

(#37693) Motion_Blur válasza Xirtam (#37692) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Hamilton a futam 3/4 részében ott loholt mögötte, és keményen támadta. Azon a versenyen jobb volt a McLaren tempója, csak a futam elején Hami pozíciót és időt veszített. 0.6mp-el Vettel után futott be.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#37694) werszomjas válasza dokar (#37682) üzenetére


werszomjas
őstag

Nekem úgy rémlik, hogy itt a többiek még nem voltak box-ban, ergo Vettelnek a friss lágy gumin, ami a kör felére bemelegedett nem volt már nagy kaland megelőzni a 11 körös Buttont és Massa-t.

De lehet rosszul emlékszem.

Motion> Azért egy Sutilt, Hülkenberget (Williams) Scumachert, Rosberget a merciben sztem nem akkora nagy szám megelőzni egy RBR-el és talán ott is pont kerékcsere után volt.

A monzai tényleg szép volt, még meg is lepődtem, majdnem beláttam hogy kellemesen csalódnom kell Vettelben, de aztán mégse :DDD

üdv

(#37695) Xirtam válasza Motion_Blur (#37693) üzenetére


Xirtam
veterán

Jó de itt azokra gondolok akiket megelőzött! :) Amúgy a 2010-es év sokkal de sokkal izgalmasabb volt.

[ Szerkesztve ]

(#37696) baluka26 válasza Motion_Blur (#37690) üzenetére


baluka26
veterán

Beteges elvakultság... :DDD Magadba nézhetnél egy kicsit talán.
7600: Talán nem kellene idekeverni a legnagyobb királyt, akinél jobb F1-es pilóta sohasem lesz.

Amint Vettel egy gyengébb autóban ülve is tudja hozni az eredményeket, akkor megkövetem magam. De amíg a legjobb autóban, a legjobb csapattal tudja hozni az eredményt, addig nem érzem úgy, hogy szanaszét kellene szopkodni.

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#37697) 7600 GS válasza baluka26 (#37696) üzenetére


7600 GS
addikt

Én egyáltalán nem szopkodom szét, de jó pilóta. Viszont Schumacher mindigis NO.1 lesz számomra (és szerintem sokak számára) :R

(#37698) SpongyaBob


SpongyaBob
veterán

Én majd akkor leszek kíváncsi Vettel szereplésére amikor egyenértékű ellenfele lesz valaki egy másik csapatban... (pl. Alonso egy Ferrariban) Mert azért valljuk be idén nagyon sok versenyen elég nagy előnye volt a Red bull-nak.

i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7

(#37699) Motion_Blur válasza werszomjas (#37694) üzenetére


Motion_Blur
félisten

"Motion> Azért egy Sutilt, Hülkenberget (Williams) Scumachert, Rosberget a merciben sztem nem akkora nagy szám megelőzni egy RBR-el és talán ott is pont kerékcsere után volt."

Ismét egy tévedés. Rajt után Webber kirakta Vettelt kicsit a pályáról és Vettel defektet kapott, felrakta a kemény keveréket és azzal teljesítette a teljes távot. Amikor ezeket az előzéseket megcsinálta, az ellenfelek gumijai sokkal jobb állapotban voltak.

Na mind1, most már unom a fantazmagóriák cáfolgatását, akiknek a tények nem számítanak, azokkal nem fogok vitatkozni. (werszomjas ezt elsősorban nem Rád értettem)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#37700) baluka26 válasza 7600 GS (#37697) üzenetére


baluka26
veterán

Leszámítva azt a pár geci húzást, amit Schumi megtehetett, de senki más nem, egy Isten volt a pályán.

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.