Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#37756) Qorthral válasza JJános (#37754) üzenetére


Qorthral
őstag

Persze, hogy értem a mondandódat. Szerintem túlságosan magadra veszed a dolgot.
Nem várhatod el, hogy ne legyenek ellendrukkerek. Mindig lesznek. Az éremnek két oldala van, Te a fejet szereted, mások az írást. Ez így normális és sosem lesz másképp. Aki mást szeret, sokszor persze túlmegy az értelmes határokon és pl "senkinek" nevezi Vettelt, aki a Ferrarinál Massától is kikapna. Az ilyenekkel nem kell és nem is éri meg foglalkozni.
Btw egyetértek azzal, hogy Vettel a legtöbb pilótánál precízebb és lelkiismeretesebb, a részletekre jobban odafigyel és bizony ez tizedekben mérhető előnyt adhat neki körönként. Ezek nagyon is fontos dolgok. Ugyanakkor ne gondoljuk, hogy egy Alonso, vagy akár egy Maldonado vagy D'Ambrosio úgy érkezik egy hétvégére, hogy na csak beugrom a kocsiba pár órára és aztán megyek vissza csajozni/cimbizni. Mindenki nagyon komolyan készül, ezt butaság vitatni... (Tudom, hogy nem Te tetted.)

Motion_Blur: Köszönöm!

vikvuk: Sorry, ha élvezted a trollkodást ill. parttalan vitát, ami itt ment, de szerintem érdemesebb volt "lezárni"... Persze aki szeretné, nyugodtan folytathatja, elvégre ez egy fórum, az pedig, amit írtam, csak egy vélemény, bár a lehetőségekhez mérten talán egész tényszerű és objektív :)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.