Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
DEV_NULL
őstag
válasz
#70869248 #34484 üzenetére
Azért ez a Kobyashis gázelvétel elég fura lett volna. A kanyar előtt előzte őt Hamilton, a féktáv elején Kobayashi volt a külső ívén Hamilton a belsőn, Hamiltonnak volt fontosabb hamrabb fékeznie, ezért akart kiljebb húzodni h mélyebbet fékezhessen, csak azzal nem számolt, hogy Kobayashit még nem előzte meg teljesen és ráhúzta. Ez látszott egyértelműen, miért kellett volna akkor elvenni Kobayashinak? Versenyben voltak, vagy akkor te azt várod, hogy engedje el mintha lekörözött lenne? Akkor ne legyen inkább DRS se (amit utálok nagyon), hanem csak az elől haladónak lengessenek kéket és meg is van az előzés..
Ezt most attól függetlenül írom, hogy mennyire kedvelem az adott 2 pilótát.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Nem mondom, hogy valahol nincs igazad.
De gázelvételt, elengedést csak lekörözött pilótától várhatsz el. A vezetés oktatásnál is elmondják az előzés igényel a legtöbb figyelmet. Ez önmagában érvényes a versenysportra is. Az, hogy van rá példa, hogy valaki elveszi a gázt csak egy dolog, egyéni döntés.
Ettől se nem ügyesebb, se nem ügyetlenebb. -
kukinyo
addikt
válasz
Miért kellene elvennie a gázról a lábát?
Azért mert egy másik autó gyorsabb?
Akkor ő minek megy ki a rajthoz? Az időmérőn már eldőlt hogy ki a gyorsabb.
(#34485) Neoteric:Hogy kinek mentek el otthonról azért azt vitatnám
A fanságtól nem látjátok azt ami történik.Ezt hívják elvakultságnak. -
Motion_Blur
félisten
válasz
"Tökéletesen tudatában voltam, hogy (Hamilton) gyorsabb nálam, tehát nem volt okom, hogy harcoljak vele. Miután megelőzött, nem állt szándékomban visszaszerezni a pozíciómat, ezért a saját ívemen maradtam, és nem vártam, hogy rám húz" - fogalmazott a japán.
Koba nem akart ott már semmit, csak a külső íven akart fékezni. Hamilton meg nem volt annyival előrébb hogy kihúzódjon féktávra. Szerintem rosszul mérte fel, vagy nem is nézett a tükörbe. Belül kellett volna fékeznie, úgyis simán meg lett volna verve Koba.
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 2042
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest