Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
kukinyo #34490 üzenetére
Érdekes, nem ő kapott bant, csak mert elvetette a sulykot pl. a Hamiltont illető jelzőkkel. Én elgondolkodnék a dolgaim. Az életben is ilyen bőszen ócsárolsz embereket, vagy csak így arc nélkül megy ilyen jól?
téma:
Kíváncsi lennék, hogy ebből valójában mi igaz és mi a kiadott/betanult szöveg. Én örülnék, ha helytálló lenne, de sajnos kissé kételkedem :/
IreN!CuS:
Nem vagyok az a típus, aki könnyedén ignorálja az ilyet, de most miért csesszek ki magammal, vannak itt sokan olyanok is, akiket szívesen olvasok, és akikkel szívesen vitázok. Én is elragadtatom magam, és bizony van akit favorizálok, van akit nem kedvelek. De ezzel együtt is úgy gondolom, hogy lehet velem érdemben beszélgetni.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Egér probléma
- Apple Watch
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Steam topic
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest