Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

válasz Ijk #44007 üzenetére

rossz a megközelítés :)
    Arról kell/lehet vitázni hogy ki a jobb...nem elfelejtve a másik versenyző erősségeit.

Én pl Kimi erősségének tartom hogy a szükséges körökben képes ritmust váltani, és kiautózni a szükségest. Míg szvsz Massa ebben elmarad Kimi mellett.
    De egyébként én inkább Massa-t igazolnám le a nemlétező csapatomba (ha kettejük közül kellene választani...mert ha nem akkor nem hinném hogy képbe kerülnének nálam).

A versenytaktikákra meg nálam MS az igen jó példa, hogy bármelyiket előnyére tudta fordítani...ha könnyű autóval rajtolt, akkor el tudott szakadni, amikor nehéz autóval ment akkor pedig tudott tapadni annyira hogy mig a másik a tankolt, addig ő olyan köröket ment amivel az ő tankolásánál már pozíciót szerezve tért vissza.
    Vele szemben ezt igen ritkán lehetett megcsinálni. Szal ő ki tudta hozni mindkét helyzetből a nyerő megoldást, nem fordult be hgoy ennek a versenynek már oda a bundája mert 4kg üzanyaggal többel rajtolok...vagy éppen mert a másik fogtudni kintmaradni a könnyű autóval míg én tankolok.

Aktív témák