Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Tegyük hozzá, hogy 'véleményed szerint',
tegyük is !!!
kimaradt a hsz-ből, de lélekben oda gondoltam 
Hamilton előtt pedig még sok verseny áll, és sok jó teljesítményt kell még felmutatnia, hogy beírhassa a nevét a legnagyobbak közé, de én szurkolok neki, mert van erre esélye.
ezzel teljesen egyetértek, még rendeteg tapasztalatot fog szerezni, és ha továbbra is ilyen teljesítményt nyújt, akkor a VB cím is meglesz.de azért az kicsit durva hogy a legjobb pilóta.
ha így vesszük akkor M.S. a legjobb pilóta mert szinte mindent megnyert amit meglehetett, 7 VB cím pedig magáért beszél. de ezt hagyjuk, valóban nem "kilóra mérik"
MOD :
(#13113) Sztrego - látom nem adod fel, gratulálok.
Hakkinen az utolsó mekis évében csak szenvedett, nem tudta ugyanazt hozni az autóval mint korábban. talán elfelejtett vezetni ??? azt nem hinném
Azzal sem értek egyet, hogy kimi a legpecheseb pilóta. - szerinted

Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kimaradt a hsz-ből, de lélekben oda gondoltam