- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidorovich
senior tag
válasz
DeFranco #24094 üzenetére
Mindenképp automatában gondolkozom, pár száz km-t vezettem kézivel (család Ford Kugaja) miután megszereztem a jogsit, azóta pedig kb. 1000-et mostanában automatán: bérelt Audi A3 és BMW 1 (ShareNOW car sharing). Utasként DSG-s Skodaban és Priusban tapasztaltam még, nagyon tetszett mindegyik. Ez alapján eldöntöttem, hogy nekem az életben nem kell kézi váltó, inkább bevállalom a plusz rizikót.
Kényelmesebb is, és így kezdő pilótaként biztonságosabb is, 100%-ban a forgalomra tudok figyelni, nem stresszel egy emelkedőn elindulás pirosnál mikor mögöttem állnak, stb. Szóval ez nálam teljesen biztos.
Nem rakétatudomány a kézi, én is el tudom vezetni ha nagyon muszáj, de sok gyakorlást igényel szerintem mire az ember gond nélkül kezeli.Azért bízom benne, hogy 5-7 éves autóban ~100.000 km-nél nagy baja talán még nem lehet, főleg ha olaj cserélve volt, később ha lesz, majd javíttatom, teszek félre rá, csak ne rögtön a vásárlás után adja meg magát.
kcsa: milyen az a hagyományos 4 fokozatú automata? Láttam olyat 1.6-os motorral hirdetve, még sosem próbáltam. Gondolom azért a Powershiftnél strapabíróbb, olcsóbban javítható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest