- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Ok megpróbálom ezt a módszert is. De csak fél adaggal.
Mert ha hazaérek tekerés után akkor mindig szoktam inni egy turmixot. A termo-x et most kihagyom egy mert van még elég sok az alfából és az L karnitinből is.
(#3749) L|zsidoboz
Korábban nekem a vércukrom esett le néhány reggeli tekerés alkalmával. Ilyenkor jól esett valami gyümölcs, vagy csoki. Diéta alatt ez nem fordult még elő.
Mindenesetre nem érzem azt hogy keveset ennék, vagy éheznék, legfeljebb néha éhes vagyok, de így tudom hogy a szervezet teljesen feldolgozza a kaját amit bejuttattok.
(#3750) tildy
Én ilyenkor a diéta alatt azt veszem észre magamon hogy a gyomorsavam miatti panaszaim teljesen eltűnnek. Eddig egyszer se fordult elő hogy tejjel kelljen enyhítsem a maró érzést ami diétán kívül elég gyakran előfordul. Szóval ez a kiegyensúlyozottabb kajálás itt határozottan előnyös.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Napelem
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- RAM topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Tesla topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest