Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz Moddingfan #2969 üzenetére

hagyjuk abba, kössünk békét, jó?
    Persze, én sem ''veszekedni'' járok ide.:) Btw. úgy érzem, hogy lehetett volna a témáról normálisan is beszélgetni és akkor már valóban vitatkozni is, csak túlérzékeny vagy, és minden rossz(nak tartott) szavamat magadra vetted: ezt sajnálom.:(

nem mondtam, hogy senkinek sem kívánnám
    Nekem valahogy ez jött le, pláne ebből:
    nem akarom, hogy bárkinek is baja essen

hülye gyúrós
    Nem tartom a gyúrósokat hülyének, egyedül a ''degec'' stílust baromságnak.;) Érdekes, attilam és Woodslave tudott normálisan írni ide sértődés nélkül, meg pl. Agyzuzo is tök normális az életben (csak a topikban akar mindenkit ''szopatni'':DDD). Gambit meg pl. halál jó fej IRL, nem véletlenül gyúrunk együtt, ha épp ''ráérek''.:))

teljes lehe a boldogságod
    Akkor lett volna az, ha értelmetlen fikázás helyett alátámasztott érveket olvasok, és ahelyett, hogy ''jajj, most én ide többet nem jövök'' azt, hogy ''bocs a tv-s megjegyzésért, talán mégis hülyeség''.:U (Sokmindent mondanak uis a TV-ben, és annak ellenkezőjét is, azt gondolom 24 év után már csak tudod te is, vagy nem?:O)

normális diéták
    Mondtam, hogy nincs bajom a gyúrósokkal, én is eszem a rizscsirkét, iszom a Protein Delite-ot, beveszem a Mega-Carni-X-et, és túráztatom magam néha szűk, néha bővebb, jó társaságban egy ''wellness teremben''. Azzal van bajom, most is, hogy érdemben nem válaszoltál, inkább besértődtél. De tudod, lelked rajta.:))

Végszóként még azt kérdezném meg (ha a fogadalmad valóban komolyan gondoltad - bár szerintem hülyeség, de gondolom ez nem érdekel -, akkor akár priviben is válaszolhatsz): miért tartod sz*r eredménynek, hogy én ''csak'' 12kg-t fogytam anno.:F Tudod a 178 centim mellett a 82 kg már erősen zavarni kezdett, ezért inkább nem mentem el 100 fölé: szerinted jobb ember lennék, ha lesz*rtam volna még akkor is, aztán 100 fölött rádöbbenve, hogy bazz, most már tényleg kéne csinálni vmit 30-at fogyok?:F Szerintem nem: kíváncsi vagyok, hogy látod ezt.:R

Új hozzászólás Aktív témák