Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Moddingfan
üzenetére
hagyjuk abba, kössünk békét, jó?
Persze, én sem ''veszekedni'' járok ide.
Btw. úgy érzem, hogy lehetett volna a témáról normálisan is beszélgetni és akkor már valóban vitatkozni is, csak túlérzékeny vagy, és minden rossz(nak tartott) szavamat magadra vetted: ezt sajnálom.
nem mondtam, hogy senkinek sem kívánnám
Nekem valahogy ez jött le, pláne ebből:
nem akarom, hogy bárkinek is baja essen
hülye gyúrós
Nem tartom a gyúrósokat hülyének, egyedül a ''degec'' stílust baromságnak.
Érdekes, attilam és Woodslave tudott normálisan írni ide sértődés nélkül, meg pl. Agyzuzo is tök normális az életben (csak a topikban akar mindenkit ''szopatni''
). Gambit meg pl. halál jó fej IRL, nem véletlenül gyúrunk együtt, ha épp ''ráérek''.
teljes lehe a boldogságod
Akkor lett volna az, ha értelmetlen fikázás helyett alátámasztott érveket olvasok, és ahelyett, hogy ''jajj, most én ide többet nem jövök'' azt, hogy ''bocs a tv-s megjegyzésért, talán mégis hülyeség''.
(Sokmindent mondanak uis a TV-ben, és annak ellenkezőjét is, azt gondolom 24 év után már csak tudod te is, vagy nem?
)
normális diéták
Mondtam, hogy nincs bajom a gyúrósokkal, én is eszem a rizscsirkét, iszom a Protein Delite-ot, beveszem a Mega-Carni-X-et, és túráztatom magam néha szűk, néha bővebb, jó társaságban egy ''wellness teremben''. Azzal van bajom, most is, hogy érdemben nem válaszoltál, inkább besértődtél. De tudod, lelked rajta.
Végszóként még azt kérdezném meg (ha a fogadalmad valóban komolyan gondoltad - bár szerintem hülyeség, de gondolom ez nem érdekel -, akkor akár priviben is válaszolhatsz): miért tartod sz*r eredménynek, hogy én ''csak'' 12kg-t fogytam anno.
Tudod a 178 centim mellett a 82 kg már erősen zavarni kezdett, ezért inkább nem mentem el 100 fölé: szerinted jobb ember lennék, ha lesz*rtam volna még akkor is, aztán 100 fölött rádöbbenve, hogy bazz, most már tényleg kéne csinálni vmit 30-at fogyok?
Szerintem nem: kíváncsi vagyok, hogy látod ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Update 01.10. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Érdekes, attilam és Woodslave tudott normálisan írni ide sértődés nélkül, meg pl. Agyzuzo is tök normális az életben (csak a topikban akar mindenkit ''szopatni''
). Gambit meg pl. halál jó fej IRL, nem véletlenül gyúrunk együtt, ha épp ''ráérek''.
(Sokmindent mondanak uis a TV-ben, és annak ellenkezőjét is, azt gondolom 24 év után már csak tudod te is, vagy nem?
)
Tudod a 178 centim mellett a 82 kg már erősen zavarni kezdett, ezért inkább nem mentem el 100 fölé: szerinted jobb ember lennék, ha lesz*rtam volna még akkor is, aztán 100 fölött rádöbbenve, hogy bazz, most már tényleg kéne csinálni vmit 30-at fogyok?