Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1041) yetmanus válasza LallerHUN (#1032) üzenetére


yetmanus
tag

No hát nem éppen etikusan járt el a T-s megtartós hölgy faterodnál. A flip a T fapados márkája, így ugyanaz a a cég, de mégis más. Kb az történt, mintha előfizus mobilból dominó feltöltőkártyásra akarnál váltani, és a megtartós győzködne hogy az milyen szar, pedig ugyanazt a 4G-s hálózatot használják, stb.
Példa: Flipes promos hölgyek megállítottak az árkádban pár hónapja, hogy ismerem e a flipet használok e otthonit, mondom T-s vagyok, és utamra bocsátottak sűrű elnézést kérve a zavarásért, hogy használjam továbbra is egészséggel. Itt kezdődik az etikusság valahol, hogy nem megeszi egymást a 2 márka. Mindenesetre a flip ugyanazt adja mint a T, csak extrák nélkül. Nincs tv go, videotéka, felvétel opció, archív tv és nem lehet eszközt rendelni. De a Tv szolg ugyanaz a 137 csati mint a szuper családi hd-ban, szóval a hölgy nem mondott igazat. Ha elbizonytalanodsz, hívd a 1446-ot, ott helyretesznek mindent :D
Mindenesetre ha a flipet ekézte hogy 'milyen szar', akkor a T-s hálózatot is ekézte ezzel, azaz saját magukat, szóval nem szerencsés tőle.
Szóval a 'válogatást' te tudod összerakni, ha a kedvenceknél előrepakolod azt a 20-30-40 csatit, amit szeretnél nézni. Csak akkor kerül többe a tv ha több tv-n akarod, vagy hbo-val együtt.
Uccsó kérdésed: haverom ugyanígy váltott a T-ről anno,és a dolog, ahogy magyarázták neki a flipesek: átküldik a flipes megrendelést a T-nek, az nyilatkoztatja a saját előfizetőjét h valóban szeretné a dolgot (itt egy megtartási kísérlet is), aztán ha minden klappol, időpontot egyeztetnek a flipesek.
Azt hiszem kb ennyi a sztori

Bármerre is jársz, soha ne feledd, hogy ha a folyó bármely partján állsz is, mindig a tulsó oldallal szemben van az innenső

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.