Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Helló minden virtuális pilótának!

Update: Na ez jó hosszú lett, de igyekeztem mindent leírni...
Ha valaki nagyon unatkozik akkor el is olvashatja.Én is úgy gondoltam, hogy fejlesztenék kicsit a konfigomon, hogy jobban meghajtsam az FSX-et. Bár a játék által felajánlott High beállításokkal is megbirkózik, de ugye lehet még innen Ultra High fokozatra is váltani ami még mindig kispista ahhoz képest amit még az Ultra High fölé húzva el lehet érni látványban.
Na a gondjaim főleg itt vannak. Ezen már teljesen elhasal. 5-10 fps egy LHBP landolásnál nagyon kevés, pedig a látvány... na az nem semmi.
A játék mennyire éhes a RAM-ra? Mert a 4GB-ot amúgy is akartam duplázni és ha ez jelentősen növelné a teljesítményt az király lenne. A józan eszem azt mondja, hogy a VGA memóriája is nagyban befolyásolja a teljesítményt... nekem egy 768MB-os GTX460-am van. Ez csereérett? Láttam Youtube-on nem egy olyan videót (teljesen maxolt grafikával) ahol a GTX460 szépen meghajtotta a játékot, igaz a proci rendre valami drága Core i7 volt, meg persze a VGA sem a 768mb-os verzió.
Most AMD rendszerem van, szóval egy i7 CPU bevásárlása nem játszana sajnos. Szóval főleg a RAM és/vagy VGA csere jöhetne szóba. Melyiket lenne érdemes bővíteni/cserélni a nagyobb teljesítmény érdekében?
Igazából minden más játékom (pl: Battlefield 3) röccenés nélkül fut High beállításokkal így a fejlesztés csak az FSX miatt lenne.
Egy monitor, 1920x1080 felbontás.
Olyanokat is hallottam pár helyen, hogy az FS2004 is közel FSX szintre felhozható (persze nyilván DX10 meg hasonlók nélkül). Ahogy nézem az összes általam használt addon működik FS2004-el is, szóval ha csak ezen múlik, hogy megússzam fejlesztés nélkül akkor visszatérek rá szívesen. De emlékeim szerint nincs benne 3D cockpit nézet ami pedig kifejezetten hiányozna nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Fotó állvány eladó
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha valaki nagyon unatkozik akkor el is olvashatja.