Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [K2]: AnyDesk átverés
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
4 Giga ram az nem olyan kevés ám... fejlesztésénél lehet inkább már a sebességével (órajel és időzítések) foglalkoznék jobban, nem a méretével... bár lehet az is hoz valamennyit (64 bites rendszeren, az fsx.exe-ben a 2 gigás limitet kiütve - régebben volt itt egy remek program erre, bár én nem igazán tapasztaltam változást).
VGA szerintem nem olyan rossz... jobb mint az enyém, ráadásul ez ATI, amit kevésbé szeret az FSX, mégsem panaszkodok...
AMD... lehet mégis a procit kéne fejleszteni

Nem tudom, én lehet próbálkoznék még a cfg-vel, mert sokszor az is sok fps-t hozhat még.
DX10 meg szerintem jó, vagyis jó lenne, ha minden kieg támogatná, de pl LHBP is olyan, hogy élvezhetetlen szintre lassul tőle. Egyszóval ferihegyet próbáld meg inkább nélküle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Pánik a memóriapiacon
- alza vélemények - tapasztalatok
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Star Wars Outlaws teszt
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest