Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
Liszt Ferenc zeneiskolába jártam... ez most jót jelent, vagy rosszat? az egész életem LHBP körül forog, vagy Liszt már megvolt, ne is gondoljak rá?

szerintem évente át kellene nevezni, akinek épp évfordulója van... szerintem kuriózum lennénk! és akkor legalább tényleg csak annyi maradna egy idő után (legalábbis a mindennapi használatban), hogy Budapest International Airport...
egyébként most is Budapest Airport...
...Zrt üzemelteti... gondolom már csak ezért se lehet ez a valódi neve...amúgy gesztusnak szép, persze, de elég légből kapottnak hat, bár az a repülésben nem feltétlenül jelent negatívumot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Saab, Volvo topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Philips LCD és LED TV-k
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- PlayStation 4
- Napelem
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Torso Electronics S4 - Hangszobrász mintavevő -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Palit GeForce RTX 3080 GamingPro V1 10GB Garanciával!
- Vivobook Pro 15 M6500XV 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest