Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
AirBooms
üzenetére
Voltaképpen nincs gond a 775-tel, Kb. olyan szerencsés 9550-em van most mint neked volt, szépen megy léggel 3.8-on kicsi fesszel. A lapom XFX 780i, a 4 giga ram is megvan, ugyan csak ddr2, de "jófajta" így bírja a húzást. Táp Mushkin, így az is rendben van. Kártya GTX260 black, ez elég kb, jól is megy most az FSX, de azért szeretnék jobbat.

Az autóval nemcsak te szívtál, habár az enyém pont a konkurrens márka.
de nálam úgy történt a dolog, hogy egyszer csak kerregést meg diszkrét csörömpölést véltem hallani a motortérből.
Átvizsgálás során kiderült,hogy az összes feszítögörgő kuka, ékszíj szintén, a két első futóműszilentnek annyi,(típushiba) lengőkart se ártana már cserélni,mert az egyik gömbfej lóg, amúgy féktárcsákat és betéteket sem. Olajat meg szűrőket pedig egyértelmű,hogy kell.. A jó kis útjainknak köszönhetően mind a négy lengéscsillapító is cserés, vagy felújítandó, amit nem kívántam,tehát csere. Kezdtem örülni :S Éppen megrendeltem ezeket, amikor talán két napra erre a stresszre úgy gondoltam, kipróbálom a klímát, hátha fel kell azt is tölteni. Ezt a próbálkozásomat iszonyú csörömpölés és visítás díjazta, ami után kiderült, hogy minden alkatrész összetört a kompresszor belsejében, ami csak van benne. Na itt volt az i7 i-jén a pont, hogy nem lesz..
Szerencsére nem rohadtam le sehol, ment a szerencsétlen jószág tovább, de a szerelő haverom tépte a haját,hogy hogy tudtam így leélni az autót.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest