Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
andorra
őstag
válasz
Korcsii #3146 üzenetére
Én speciel, mivel azzal foglakozom napok óta, hogy megoldjam az FS9 "out of memory" problémát, Bécsnél tovább nem jutottam.
Megpróbáltam összegyűjteni különböző angol nyelvű fórumokról, az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat és ezeket megpróbáltam bevetni, teljes kudarc egyelőre.
Most össze is foglalnám, hogy eddig mi mindennel próbálkoztam eredménytelenül, hátha van még egyéb ötletetek ami segíthet (?) :
1. Üres addon Texture könyvtárak törlése
2. Valamennyi addon scenery letiltása
3. 4Gb patch
4 FS9.exe XP sp3 compatibilitás módba állítása
5 Virtuális memória és lapozófálj méretének növeléseEzek így együtt sem hoztak eredményt, a 4gb patch mintha annyit segített volna, hogy a fagyás későbbre tolódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest