- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
boeing
őstag
Szoba pilóták,ki mivel terelgeti a madarakat otthon??
Én ma vettem egy Logitech Cordless Rumblepad™II.
Nincs többre manim. -
v!ct0y
veterán
Nagyon szép képek születtek ismét! Grat hozzá!
Most már én is egyre gyakrabban repülök le teljes útvonalakat. De inkább csak Ausztria és Németbe. Főként, hogy most sikerül valahogy megcsinálni a LOWW-ot is
Egyébként hallotatok már valamit a VFR Hungary 2009 ről? -
fatal`
titán
válasz
Korcsii #2495 üzenetére
34L vagy R-re érkeztem, azt hiszem L volt.
Életben nem ültem repülőn csak négyszer, egyszer Malmöbe repültem (WizzAir), egyszer meg Köln-Bonnba (Germanwings).
Más: Használ valaki World Of AI-t? Gondolom korábban elérhető volt hozzá a Malév csomag is, de most valamiért Not Available az oldalukon, pár másik légitársasággal együtt.
Nincs meg valakinek? UltimateTraffic modelljei randák, de Malév nélkül nem akarok repkedni.
-
Korcsii
őstag
34C avagy 16C azaz D raxiway... elvileg a 16R/34L a C taxiway, de mintha nem nagyon használnák... én általában a 16R-ra érkezek, de pénteken én is 34R-en szálltam le...
egyszer volt szerencsém eljutni oda a valóságban is, akkor is 16L szálltunk le, pont a jobb oldalon ültem (és előtte még nem jártam arra fsx-ben)... érdekes volt kinézni az ablakon, és azt látni, hogy épp egy kifutóra gurulunk át, majd azon megyünk végig...
a wizz kép egyébként még májusi...
-
-
fatal`
titán
válasz
andorra #2490 üzenetére
Nekem nics most fent Photoshop, lehet, hogy ezért indult el a telepítés.
Szerk.: Nekem mindenképpen egy meghajtó/fsglobal mappába akarta telepíteni (pl. D:\fsglobal) úgyhogy kézzel átmoveoltam az fs mappájába és újra hozzadtam a scenery librarybe. Amúgy nemsokára jön ki az új FSGlobal.
-
Korcsii
őstag
nah akkor pár kép tőlem is a tegnapi (mai) útról (bár nem a legjobbak, majd szemezgetek a régebbiek közül is)...
akit érdekelnek a részletek:
EGLL-RJAA, 5172 nm, 11:30, B744, 40 őrült British Airways virtual-os tárammal VATSIM-en (+29 IVAO) - Oroszországot kivéve végig full ATC (ott meg Teamspeak-eltünk mindenféléről), 5 perc delay EGLL rwy 27L, sokáig 100-nál is nagyobb hátszél, 2 fagyás - egy alt+enter, egy a glide-on (valószínűleg pont az autosave miatt, legalábbis kb a fagyás helyénél találtam magam backup után), végül offline landing RJAA rwy16R -81fpm...
így a végén nem is készült kép, mert már késő is volt (hajnali 2-3), meg el is felejtettem, pedig visszacsatlakoztam, hogy megköszönjem az atc-t, meg szóltam, hogy kifagytam....
ha kell valakinek esetleg a tegnapi real world route: BPK M185 CLN UL620 ARTOV UM604 LARGA UP144 GOLUM UN866 AAL UN607 BAK UN873 MAR UN88 NESIN UN746 KOKAT R355 ALISA B940 PEMIL G353 KUMEN G722 ULAL G375 UUYX B235 THN G719 AI B154 LEBNA A333 HAB R211 LANEP B358 IGROD R347 GTC R211 KASMI
érdekes, hogy mindig teliholdkor döntöm meg a távolság rekordom....na most akkor ki melyik a radaron?
a csatorna felett...
...kisérettel
már a kontinens felett
sötétedik...
...és csak sötétedik
az első napsugaraktól megvilágítva
a felkelő nap - tudom, xfeed-et kapcsoljam ki, arra vártam már mióta, aztán csak a kép készítésekor kellett megjelennie... és a sebesség sem econ, túl sok volt az üzemanyagom, meg egyébként is késében voltam
hajnalodik
holdlemente
felhők felett, párás reggel
és útban a japán szigetek felé+ ha már WIZZ247 (LHBP-LIRF), ez is ott készült:
wizz naplementeegyébként jah, nem egy rövid, de eddig nálam a csúcstartó az EHAM rwy 18R... nem a futópályákon átvágva, hanem ahogy azt illik charts alapján...
egyébként a talaj az sima (FS9?) vagy kiegészítő? mert az alap FSX szerintem nem ennyire jó, legalábbis nekem nem tetszik (vagy csak már unalmas)...
-
fatal`
titán
Mai út:
Budapest, Ferihegy (LHBP) - Rome, Fiumicino (LIRF) ~ WizzAir
Indulás előtt
Felszállás után
Fővárosunk
Menet közben
Menet közben 2.
Horvátország partjai
A tenger felett
Olaszország partjainál
Hegyek felett
Az ég
Felhő után
Leszállás előtt
A földetérés
TAXI (jó hosszú volt)
A kapunál -
andorra
őstag
Tényleg érdemes volt és valóban manuálisan kell hozzáadni, 64 bites rendszerben.
De hamár szóbakerült a 64 bit: az FS Global 2008 teepítője lehet, hogy ezért nem indul nálam? -
fatal`
titán
válasz
andorra #2470 üzenetére
Austria Pro, ha jól tudom csak mesh és terrain. Érdemes mellé feltenni a FlyTampa Viennat.
Együttműködnek, a FlyTampa telepítője megkérdezi telepítéskor, hogy fent van e az austria pro.
Szerk.: Lehet hogy az Austria Proban is benne van LOWW, de a FlyTampa biztosan szebb.
-
andorra
őstag
-
v!ct0y
veterán
Austria pro 2004 be egész Ausztriának benne kéne lennie ?
-
fatal`
titán
Nekem semmi nincs, egyszerűen nem tudja hozzáadni a scenery libraryhez. Fogod és hozzáadod kézzel.
Com fájllal akarja (16bit) hozzáadni, de 16bit nincs 64bit alatt. Ezért kell kézzel, amúgy semmi más bajuk nincs, most is fent van a FlyTampa Vienna, St. Marteen és Dubai.
-
Trub
tag
Nincs valami jó helikopter mission-pack fsx-hez vagy valami komoly helikopter modell?
-
v!ct0y
veterán
Valaki nem tud valami megoldást a 64 bites rendszernél fellépő kompatibilitási problémára?
Ez csak FlyTampa kiegeknél van de szinte az összesnél.. -
Gizmo94
veterán
Nesztek, Szimulátor!
-
boeing
őstag
Sziasztok,a REX mennyire lassitja a FSX-et??
-
Gizmo94
veterán
válasz
Falconer #2440 üzenetére
Mint írtam, nem a strobe villogott ahogy vártam, hanem a nav lights, de az összes, mint egy eszement. Rém szarul nézett ki, nappal is centis csóvákat hajigált, kb. fetrengve röhögtem rajta.
Nyilván valami idióta által beleturkált verziót sikerült letöltenem és bár lehetett volna rendezgetni a cfg-ben a hozzárendelt fényeket,hogy minden a helyére kerüljön, inkább lemondtam róla és kivágtam az egészet.
Amint most az FSX-et és szFS9-et egyaránt az összes létező kiegészítőikkel együtt. -
fatal`
titán
Na, lerepültem ma egy LHBP-LIME utat.
Jöjjenek a képek:
Indulás előtt 1.
Indulás előtt 2.
Felszállás után
Budapest (ezúttal nappal)
Felhők felett...
Menet közben
Dombok felett...
Szintén
Leszállás előtt
Földetérés
TAXI
A kapunál -
Korcsii
őstag
válasz
Gizmo94 #2438 üzenetére
air force one lhbp 108-as állóhelyén jó lesz?
jó igazad van, belátom, ez játék, nem valóság, én a screenshot-okkal nem is ez lenne a cél, csak szeretek a minél valósághűbb környezetre törekedni... talán vatsim ártalom, nemtom... a BA meg pont 2-vel növelte a napi járatainak számát, szóval van még reménymondjuk ugye a skyeurope is eltűnik... meg volt már itt pár fapados korábban... wizz gépekkel nincs semmi bajom
szeretek velük repülni... bár 2-3 hónapja csak BAW-oltam, ma WZZ247K voltam... szembe is jött egy travel service-s gép... és megvolt a livery
ha már ennyire vatsim: holnap EGLL-RJAA maraton
64 őrült BAv társammal egyetemben elindulunk a 11-12 órás útra
mondjuk kb annyi lesz, hogy belőjük a robotot, aztán netezés, film nézés, mindennapi elfoglaltságok... meg persze a határokon ha van atc, egy kis rádiózás...
ajh, ez már lehet kicsit túl off, bár teljesen on, de asszem itt ez a téma keveseket érint...
-
Korcsii
őstag
ha cod4, akkor előfordulhat... nemtom melyik szerveren láthattál, ma kettőn voltam, egy sima TDM és egy HC... utóbbit kedvelem, több mint 250 órát játszottam már rajta (többet mint amennyit repültem eddig VATSIM-en, lol) viszont pl a nyert TDM-ek száma a chalanges-ben még mindig csak 17, így átnéztem egy másikra... egy szó mint száz: bitfarm vagy ase?
-
fatal`
titán
válasz
Gizmo94 #2432 üzenetére
Nem akarok warezolni a topicban.
BP 1.5 volt, de az AES nem volt jó vele, mivel az régebbi, ezért ma visszafrissítettem 1.30ra. Új kapuk vagy gurulóutak lehettek, mert arra küldött az ATC, ami nem volt rajta az AESen.
Ja meg a képeken nem látszik, mert olyan szögből volt fotózva de a busz éppen rajta parkol egy statikus MALÉV furgonon.
Majd ma este úgyis repkedek még szerintem és megnézem, hogy 1.30al jó e.
-
fatal`
titán
-
Gizmo94
veterán
válasz
andorra #2418 üzenetére
Estének teljesen életszerűtlen, talán a trópusokon lehet ilyen citromsárga este.
Még napfelkeltének elmegy, de eléggé vad színekkel rendelkezik.
A többi kép nekem tetszik amúgy, a levegőben készültek és az utolsó is szépek, kivéve a landingot, ahol szerintem a pálya megvilágítása egy katasztrófa. Iszonyú ronda, mintha gyerek játszana kartonpapírral és ollóval vágta volna ki a megvilágított részt. -
Korcsii
őstag
waze, csináltam 58 képet a YASScreen-nel (egy jó kis progi jó minőségű fs képekhez), erre kilépek, megnézem őket: az összes fekete...
+1 bug a wilco buszának listáján... -
fatal`
titán
Mai utam:
Budapest, Ferihegy (LHBP) - Cologne-Bonn, Adenuer (EDDK):
Indulás előtt
Felszállás után
Budapest felett
Menet közben 1.
Menet közben 2.
Menet közben 3.
Menet közben 4.
Leszállás előtt
A földetérés
A kapunál -
-
v!ct0y
veterán
Egyébként egy útvonalat, hogy lehet elmenteni mármint egy IFR.t 9 be?
mert én behoztam a mentett repülést de az autopilota offon volt és valahogy az irányítás is megfeledkezett rólam.... -
haky
senior tag
Ha jól látom még mindig FSX.es topik
-
v!ct0y
veterán
Na M$ vagy Microsoft ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- Steam Deck 512GB LCD
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest