- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Na igen az érdekes lesz. Azt mondta az egyik fejlesztő hogy próbálgatták különféle konfigokkal és még DSL nettel sem volt nagyon probléma, persze hiszem ha látom. És ha jól értettem le lehet tölteni külön csomagokban azt a régiót amerre repkedni szoktál.
Mindenesetre nagyon meggyőző volt a töltési idő és ahogy real time betöltötte a kiválasztott repteret és gépet az állóhelyre pár mp alatt. Persze meglátjuk majd mire megy a PMDG-vel
Ami engem érdekelt az a vr support és úgy néz ki arra nagyon ráfeküdtek, mellette a többszálas proci támogatás is működik.
Rengeteg review jött ki most de ez volt nekem a leg informatívabb (a tag ATC az USA-ban és a legnagyobb MSFS vr Fb csoport adminja):
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mini PC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 2600/16GB DDR4/RX 5700 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD/1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest