Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
andorra
üzenetére
Mi van, átmentél FSX promóciós ügynökbe?
Elég jól kampányolsz mellette, pedig tényleg egy optimalizálatlan elcseszett szar az egész. Jól nyakonverdesném a fejlesztőket, habár állítólag ki is rúgták mindet. Ennek ellenére én is azt tolom , igen.Az általad mellékelt videokártya tesztek szerint az enyém a harmadik helyen van, tehát remek választás volt.
Budapest és Heathrow sceneryk szerint, ahol viszont szégyenletes fps értékeket produkál, már nem annyira.
Most próbáltam ki egy szintén XFX GT285-tel, szinte semmi különbség nem volt, maximum a villanyóra esett le tíz perccel hamarabb.....
Arra jutottam,hogy építsen a rák gépet az FSX-nek,úgysem lehet, csak ha rámrogy valami pénzintézet. Tehát játszom így ahogy tudom.Ja, nekem is gány aláírásom van..

Új hozzászólás Aktív témák
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elég jól kampányolsz mellette, pedig tényleg egy optimalizálatlan elcseszett szar az egész. Jól nyakonverdesném a fejlesztőket, habár állítólag ki is rúgták mindet. Ennek ellenére én is azt tolom , igen.