- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falconer
aktív tag
válasz
AirBooms
üzenetére
Hu az elég durva ha FS9 annyit eszik. Nekem is egy csomó kieg van, és 1.1-nél többet csak nagyon ritkán tudok kihozni belőle. Ultimate terrain Europe első verzióinál csinált sokszor OOM errort, de aztán peccselték és jó lett. Azóta én soha nem találkoztam ilyen problémával, pedig csak két giga ramom van.
Más:
FSX-ben meg nem elég a global vagy mi csúszkákat maxra tenni, hanem be kell menni a részletes beállításokhoz és ott mindent felhúzni. Na akkor tuti nem fog menni sehol normálisan
Amugy az Andorra által linkelt képeken sem látszik, hogy az FSX jobban nézne ki.A Ferihegyes témára:
Úgy emlékszem nyár elején linkeltem pár képet onnan, és Frankfurtról is, embraer Legacy géppel. Ha rákerestek lehet, hogy meglesz, ha nem akkor szóljatok aztán feltöltöm megint. Persze nekem csak FS9 van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs