Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Altair77
tag
Nálam minden ok volt aztán jött az eng 1 leállás 2000 lábon csak a Hudson nem volt alattam,mert EDLP-ről szálltam fel
aztán mondom restart ezután critical hiba és kidobott utána jött a battery bug.Leszedtem a modot mondom megnézem,ugyanaz.Viszont ha kifutóra berakod a gépet mod nélkül és újra betöltöd parkoló állásba akkor megy a hideg indítás, moddal sajna nem pedig álom a legfrissebb dev változat sikerült is vele Rioban majdnem 1 millás challenge landing.Közben kiderült,hogy nem a mod a rossz hanem egy üzemanyag bug van amit már posztolt is a Microsoft és talán lesz egy gyors hotfix mert az alap 320 is érintett.Most az a megoldás,hogy nem lövöd ki az APU-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
aztán mondom restart ezután critical hiba és kidobott utána jött a battery bug.Leszedtem a modot mondom megnézem,ugyanaz.Viszont ha kifutóra berakod a gépet mod nélkül és újra betöltöd parkoló állásba akkor megy a hideg indítás, moddal sajna nem pedig álom a legfrissebb dev változat sikerült is vele Rioban majdnem 1 millás challenge landing.Közben kiderült,hogy nem a mod a rossz hanem egy üzemanyag bug van amit már posztolt is a Microsoft és talán lesz egy gyors hotfix mert az alap 320 is érintett.Most az a megoldás,hogy nem lövöd ki az APU-t.