Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Altair77
tag
válasz
Korcsii
üzenetére
Jó ezzel egyetértek,én is még kivárok,főleg hogy nagyon bejön a progi a közösség is jó szóval nem szeretnék váltani.Amúgy az IFR se vész csak észnél kell lenni!😅
Nem rossz a 3080 de ahogy néztem marad a 2070 max egy 2080Ti jöhetne ha valami nagyon jót találnék aprón de így is korrektül fut az Fs .
-
Altair77
tag
Nézem a hivatalos fórumot és a FlyByWire csapat discordját és konkrétan áll a bál.A 320 hibát a mod készítő csapat megoldotta az Asobo hallgat mint a sír de azért oda hányták,hogy tudnak róla.Ok,hogy bonyolult az egész de azért ez elfogadhatatlan egy ilyen árú terméknél.Az meg a másik,hogy az Asobo kerek perec kijelentette,hogy az alap gépek amiket ők készítenek nem lesznek study level szinten ami ok,mert erre ott van több stúdió akik megcsinálják de ez esetben nem beszélhetünk szimulátorról főleg,hogy a dolgok többsége inop. a gépekben. Ami szomorú,hogy kb. egy éve azt ígérte a stúdió,hogy támogatni fogják az ingyenes modokat,ehhez képest le se szarják,azt hogy sokan csak amiatt repülnek(köztük én is) mert van egy frankó A320 mod ami a study level felé halad.Nyilván ez nem kedvez majd a fizetős modoknak,pedig ösztönző lehetne,hogy még jobbat csináljanak.A készítők megpróbálták felvenni a kapcsolatot a stúdióval,hetek óta semmi válasz.Valahogy azt érzem,hogy oda lett rakva a csilivili kinézet és amúgy nem nagyon érdekli a fejlesztőket a közösség véleménye és igénye.Jó,hogy csak gamepassal van meg,mert ha ilyen irányba haladnak akkor inkább elverek 300 dollárt a Prepar3d-re meg egy A320-ra és köszönöm jól vagyok.Még a végére annyi,hogy a FlyByWire mod 1000+ up vote-nál jár a hivatalos fórumon.
-
Altair77
tag
Nálam minden ok volt aztán jött az eng 1 leállás 2000 lábon csak a Hudson nem volt alattam,mert EDLP-ről szálltam fel
aztán mondom restart ezután critical hiba és kidobott utána jött a battery bug.Leszedtem a modot mondom megnézem,ugyanaz.Viszont ha kifutóra berakod a gépet mod nélkül és újra betöltöd parkoló állásba akkor megy a hideg indítás, moddal sajna nem pedig álom a legfrissebb dev változat sikerült is vele Rioban majdnem 1 millás challenge landing.Közben kiderült,hogy nem a mod a rossz hanem egy üzemanyag bug van amit már posztolt is a Microsoft és talán lesz egy gyors hotfix mert az alap 320 is érintett.Most az a megoldás,hogy nem lövöd ki az APU-t. -
Altair77
tag
No az MS sikeresen szétcseszett mindent kezdve az a32nx moddal,aztán kiderült,hogy az alap gép is repülhetetlen remélem hamar lesz hotfix.Cserébe átlag 20-30 FPS plusz befigyel ami elég jó csak nincs értelme belépni.
-
Altair77
tag
válasz
cintula187
üzenetére
Nice most nézem,hogy én is ezt használom csak az első oldal valahogy kimaradt!
-
Altair77
tag
A gépigény kapcsán nem tudok segíteni viszont a gamepass-ban igen.Ez a Microsoft havidíjas szolgáltatása most az első hónap 300.- utána pedig 1400-./hó ebben benne van a standard változata a proginak.Ez kipróbálásra szerintem mindenképpen jó.A win10 alatt az Xbox alkalmazást kell elindítani és egyből felkínálja.Van egy ultimate pass is de ne tévesszen meg az minden platformot magába foglal de drágább is.A sima az elég ha csak Pc-re kell.Mellesleg ha azt nézem, hogy évi szinten 14.000.- és elég jó címek vannak benne simán megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
aztán mondom restart ezután critical hiba és kidobott utána jött a battery bug.Leszedtem a modot mondom megnézem,ugyanaz.Viszont ha kifutóra berakod a gépet mod nélkül és újra betöltöd parkoló állásba akkor megy a hideg indítás, moddal sajna nem pedig álom a legfrissebb dev változat sikerült is vele Rioban majdnem 1 millás challenge landing.Közben kiderült,hogy nem a mod a rossz hanem egy üzemanyag bug van amit már posztolt is a Microsoft és talán lesz egy gyors hotfix mert az alap 320 is érintett.Most az a megoldás,hogy nem lövöd ki az APU-t.