- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
De épp ezaz, a játék indításánál nyúltam utoljára az egérhez és az első tutorial végén akkor tettem le a kontrollert, amikor visszaadtam az irányítást az oktatónak. A kettő között még a menüben is a kontrollert használva állítottam át drónról defaultra a profilt, amit merek feltételezni csak azért kellett, mert előtte a hotas volt az irányítás és automatikusan a drónra állította a kontrollert. Ezen felül tényleg tutorial módjára írja a játék, hogy mit csináljak, addig az a felirat marad ott, amíg nem teljesítettem a kívánságát, ha megtörtént, akkor bezöldül és kapom a következő feladatot. Ha eddig nem sikerül eljutni, akkor nem tudom, hogy hol akad el, mert "Tobbszor probaltam, de a tutorial 1es palyan se tudok atmenni.", "semmit se ir mit tegyek, de varja hogy megtegyem." és hasonló felütések vannak, akkor én feladom. Vagy tényleg azt hitte bárki, hogy ez úgy megy, hogy bekapcsolom a kontrollert és megy? A beállításokat nem nézzük meg első repülés előtt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest