- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Másrészt tedd oda az árak elszabadulását is. Az FSX idejében (de még a GTAV -ében is) nem 500kHUF-ért vetted meg az aktuális csúcskártyát, ráadásul a tartós fogyasztási cikkek inflációja azóta inkább negatív volt, és ugye erről a fejlesztő nem tehet, neki azt a piacot kell kiszolgálnia ahol egy kártya ennyibe kerül. Valamint ez egy hosszú távú projekt, ráadásul jövő ilyenkor a 40xx-es geforce-okat fogjuk várni.
Szerintem mindezeket figyelembe véve, és a látványt amit kapunk, nincs ok panaszra. A fogam azért én is szívóm, és azon pörgök 1 hónapja, hogy mi a jóbüdös francot vegyek alá meg mennyiért (pláne így Nvidia bejelentés előtt), de erről nem az MS tehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Proxmox VE
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest