Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
Korcsii
üzenetére
Pont ma néztem egy vidijót gyermekkorom ,,szimulátorairól''. Igencsak megmosolyogtató, ahogy bedöntéskor szépen szinten tartják magukat, se lassulás, se magasságvesztés, se továbbfordulás, semmi

Emlékszem, mekkora csalódás volt nekem, hogy az első komolyabb szimulátornál folyamatosan ellen kellett kormányozni, meg húzni a kart, meg úgy általában miaz, hogy nem csak lőni kell
Falcon Amigán... Retaliator szintén vagy az ismeretségi kör egyetlen EGA konfigján
... Nekem még ezek voltak az elsők. Én meg FS 4-eztem, és zavart, hogy se lőni, se semmit nem lehet. És még ronda is 
Ehhez képest egy GA repcsi a Saitek panelekkel otthon a mostani konfigon.... gyerekként ezért nem tudom mit meg nem tettem volna
Na majd a fiam 
Szerk: nem mondtam igazat... Az első az ACE volt a +4-emen, majd szépen fel a ranglétrán, de a fentiek maradtak meg igazán

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgatós találkozó
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alcantara és „fa” hátlappal várható a Razr 70 Ultra
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Rx5700xt + 1000w táp
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest