- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
Korcsii
üzenetére
Pont ma néztem egy vidijót gyermekkorom ,,szimulátorairól''. Igencsak megmosolyogtató, ahogy bedöntéskor szépen szinten tartják magukat, se lassulás, se magasságvesztés, se továbbfordulás, semmi

Emlékszem, mekkora csalódás volt nekem, hogy az első komolyabb szimulátornál folyamatosan ellen kellett kormányozni, meg húzni a kart, meg úgy általában miaz, hogy nem csak lőni kell
Falcon Amigán... Retaliator szintén vagy az ismeretségi kör egyetlen EGA konfigján
... Nekem még ezek voltak az elsők. Én meg FS 4-eztem, és zavart, hogy se lőni, se semmit nem lehet. És még ronda is 
Ehhez képest egy GA repcsi a Saitek panelekkel otthon a mostani konfigon.... gyerekként ezért nem tudom mit meg nem tettem volna
Na majd a fiam 
Szerk: nem mondtam igazat... Az első az ACE volt a +4-emen, majd szépen fel a ranglétrán, de a fentiek maradtak meg igazán

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DJI topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple AirPods Pro 2 USB C
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 14 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- LOQ 15AHP10 15.6" FHD IPS Ryzen 7 250 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- darkFlash CF8 Pro
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia)
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest