Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
Korcsii
üzenetére
Pont ma néztem egy vidijót gyermekkorom ,,szimulátorairól''. Igencsak megmosolyogtató, ahogy bedöntéskor szépen szinten tartják magukat, se lassulás, se magasságvesztés, se továbbfordulás, semmi

Emlékszem, mekkora csalódás volt nekem, hogy az első komolyabb szimulátornál folyamatosan ellen kellett kormányozni, meg húzni a kart, meg úgy általában miaz, hogy nem csak lőni kell
Falcon Amigán... Retaliator szintén vagy az ismeretségi kör egyetlen EGA konfigján
... Nekem még ezek voltak az elsők. Én meg FS 4-eztem, és zavart, hogy se lőni, se semmit nem lehet. És még ronda is 
Ehhez képest egy GA repcsi a Saitek panelekkel otthon a mostani konfigon.... gyerekként ezért nem tudom mit meg nem tettem volna
Na majd a fiam 
Szerk: nem mondtam igazat... Az első az ACE volt a +4-emen, majd szépen fel a ranglétrán, de a fentiek maradtak meg igazán

Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest