- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
Korcsii
üzenetére
Pont ma néztem egy vidijót gyermekkorom ,,szimulátorairól''. Igencsak megmosolyogtató, ahogy bedöntéskor szépen szinten tartják magukat, se lassulás, se magasságvesztés, se továbbfordulás, semmi

Emlékszem, mekkora csalódás volt nekem, hogy az első komolyabb szimulátornál folyamatosan ellen kellett kormányozni, meg húzni a kart, meg úgy általában miaz, hogy nem csak lőni kell
Falcon Amigán... Retaliator szintén vagy az ismeretségi kör egyetlen EGA konfigján
... Nekem még ezek voltak az elsők. Én meg FS 4-eztem, és zavart, hogy se lőni, se semmit nem lehet. És még ronda is 
Ehhez képest egy GA repcsi a Saitek panelekkel otthon a mostani konfigon.... gyerekként ezért nem tudom mit meg nem tettem volna
Na majd a fiam 
Szerk: nem mondtam igazat... Az első az ACE volt a +4-emen, majd szépen fel a ranglétrán, de a fentiek maradtak meg igazán

Új hozzászólás Aktív témák
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Gumi és felni topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Napelem
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest