Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Néhány év kihagyás után ismételten vissza szeretnék térni az FSX világába heti néhány óra erejéig (szóval nem hardcore szinten
). Amikor még korábban felhagytam vele volt néhány jól bevált kiegészítő, amit használtam. Repterek tekintetében Aerosoft Budapest, Innsbruck, LHSimulations LHPR, LHSM volt használtban. Gépek tekintetében olyan nagyon nagy vassal nem repülgettem komolyan, a legnagyobb gép a 737 volt (ezen még az útvonalrepülés ment). 737-ből a PMDG félét használtam, kisgépekből Carenado gépei fordultak elő leginkább, illetve még a Flight One PC-12-vel repültem sokat.
A kérdésem a következő lenne. Jelenleg milyen kiegészítőket ajánlotok (repterek, domborzat, landscape, gépek (kisgépek, turboprop, turbojet)), milyen ajánlott újdonságok jelentek meg az utóbbi időben? Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Robotporszívók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Amikor még korábban felhagytam vele volt néhány jól bevált kiegészítő, amit használtam. Repterek tekintetében Aerosoft Budapest, Innsbruck, LHSimulations LHPR, LHSM volt használtban. Gépek tekintetében olyan nagyon nagy vassal nem repülgettem komolyan, a legnagyobb gép a 737 volt (ezen még az útvonalrepülés ment). 737-ből a PMDG félét használtam, kisgépekből Carenado gépei fordultak elő leginkább, illetve még a Flight One PC-12-vel repültem sokat.