- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
DarkDeer
senior tag
Kérnék egy kis segítséget! Ma vettem egy Intel X25-V SSD-t, de nem tudok rá Windows-t telepíteni. Sem IDE sem AHCI módban nem indul el a telepítés. Az eddig használt tökéletesen működő Windows 7 Prof. lemez benne van a dvd íróban, de akármit csinálok, nem adja ki, hogy "az indításhoz nyomjon meg egy billentyűt", hanem azt írja ki, hogy "Disk boot failure, insert system disk and press enter". Természetesen bios-ban be van állítva elsődlegesnek a dvd író, másodlagosnak az ssd, a hagyományos merevlemezeket lekötöttem. Próbáltam különböző sata portokra dugni, kábelt is cseréltem, semmi nem segít. Ha van ötletetek, hogy mi lehet a hiba akkor kérlek írjatok! Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Projektor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest