Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
DarkDeer
senior tag
Kérnék egy kis segítséget! Ma vettem egy Intel X25-V SSD-t, de nem tudok rá Windows-t telepíteni. Sem IDE sem AHCI módban nem indul el a telepítés. Az eddig használt tökéletesen működő Windows 7 Prof. lemez benne van a dvd íróban, de akármit csinálok, nem adja ki, hogy "az indításhoz nyomjon meg egy billentyűt", hanem azt írja ki, hogy "Disk boot failure, insert system disk and press enter". Természetesen bios-ban be van állítva elsődlegesnek a dvd író, másodlagosnak az ssd, a hagyományos merevlemezeket lekötöttem. Próbáltam különböző sata portokra dugni, kábelt is cseréltem, semmi nem segít. Ha van ötletetek, hogy mi lehet a hiba akkor kérlek írjatok! Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Jövedelem
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Le Mans Ultimate
- 3D nyomtatás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest