Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Ti még mindig bedőltök ezeknek a teszteknek?

Vigyázzatok el ne ájuljatok ám a nagy számoktól, legyen kéznél egy legyező, ha megszédülnétek tőlük!
Az SSD végül is egy használati tárgy. Ennek okaként egyedül a valós használat szempontjából érdemes megnézni azt, hogy melyik a jobb. A többi fáradt rizsa és ködös marketinghab...

Szerintem a tesztben alkalmazott szempontok ( Valós teljesítmény (25%
) súlyozása nem életszerű, és nem reális.Persze mindenki azt vesz amit akar, és annak hisz aminek/akinek akar... Akár a fele élettartamú TLC-s chippel a gyomrában érkező csoda gyors SSD-nek kikiáltott fogyasztói társadalom gyöngyszemének egyikét is... a lényeg ugye, hogy vegyetek, hogy fogyjon, hogy vegyetek, hogy fogyjon, hogy ...
Tudom, hogy nem vagyok népszerű ezzel az álláspontommal, és akár nekem is lehet ugrani húsz karommal és lobogó pallossal, a puttonyotokban ezernyi számmal és teszttel felszerelkezve érvként, de akkor is tartom a véleményemet.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Microsoft Rewards
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Háztartási gépek
- Temu
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)