Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
balpis
üzenetére
Na most az a helyzet, hogy ezt pont nem érzem. Amire viszont érzékeny vagyok, hogy a böngésző pikk pakk induljon amint lenyomtam az egér gombját. Ez pedig maradéktalanul teljesül.
Lehet ezért ?!: UPC- és az ADSL

Nyilván lehet, hogy picit ront a gyorsaságon ami a böngészési élményt érinti, de emberi érzékszervvel nem igen érhető tetten, másfelől viszont hatalmas előnye van az áthelyezésnek.
RAM Disket meg nem használok, körülményes, meg ugye kikapcsolás után törlődik sütistől mindenestől, akkor minek gyorsítótár ?

Kicsit olyan minthogy sokan mondták, hogy a lapozófájl áthelyezése SSD-nél ront a boot-időn. Megmértem előtte is, meg utána is. Nem rontott, tehát városi legenda.
Amin a Windows Temp áthelyezését illeti: előző postban gondolkodtam rajta, hogy írjam e, ugyanis nekem is át volt helyezve egy időben az SSD-ről, mondjuk úgy hogy egy félévig. Szerintem az újnál is át lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest