Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Pityu.
üzenetére
Érdekes hogy csak az egy negatív dolgot sikerült kimazsoláznod az összes hozzászólás közül, és bemásolni ide. Az összes többi pozitív valahogy elkerülte a figyelmedet. Pl. A Diskeeper valóban a legjobb defragmenter, amit ma a piacon kapni lehet. Talán kevesen tudják, de már 1994-1995-ben a microsofttal karöltve dolgozták ki a windows beépített töredezettségmentesítőjét. Ebből az is következik, hogy a windowsba eleve beépített defragmenter is a diskeeper corporation alapjain nyugszik.
Én is ezeket tapasztaltam az I-FAAST-tal kapcsolatban és automatikus beállításon hagytam, és nem is kapcsolgatja.
És idézet a helyzetjelentésből: Verdikt
Állítsd be, majd felejtsd el. Ezt mondja a Diskeeper súgója. Mennyire állja meg ez a helyét? Hogy is mondjam… hmm… Tökéletesen! Egyszer nem futtattam semmilyen töredezettség-mentesítőt a használata közben, és lám milyen kifogástalan a fájlrendszerem egy külsős program szerint is! Jó dolog ezt tudni, hogy soha nem lehet töredezett a gépem, és soha nem kell odafigyelnem ilyenre, és mindig top teljesítménnyel vethetem bele magam a munkába.
Szóval : Egyszerűen kapcsold ki, vagy hagyd automatán az I-FAAST funkciót, és kész.
Én 3 éve használom, és ugyanúgy nagyon meg vagyok elégedve vele, mint az oldalon írják.
Egyébként ha beregisztrálsz az oldalra, biztosan találsz egy lite, "free" verziót is, nem kell letölteni trialosat....
Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Update 01.23. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs