Hirdetés

Aktív témák

• Bodor

veterán

válasz Pityu. #39684 üzenetére

Érdekes hogy csak az egy negatív dolgot sikerült kimazsoláznod az összes hozzászólás közül, és bemásolni ide. Az összes többi pozitív valahogy elkerülte a figyelmedet. Pl. A Diskeeper valóban a legjobb defragmenter, amit ma a piacon kapni lehet. Talán kevesen tudják, de már 1994-1995-ben a microsofttal karöltve dolgozták ki a windows beépített töredezettségmentesítőjét. Ebből az is következik, hogy a windowsba eleve beépített defragmenter is a diskeeper corporation alapjain nyugszik.

Én is ezeket tapasztaltam az I-FAAST-tal kapcsolatban és automatikus beállításon hagytam, és nem is kapcsolgatja.

És idézet a helyzetjelentésből: Verdikt

Állítsd be, majd felejtsd el. Ezt mondja a Diskeeper súgója. Mennyire állja meg ez a helyét? Hogy is mondjam… hmm… Tökéletesen! Egyszer nem futtattam semmilyen töredezettség-mentesítőt a használata közben, és lám milyen kifogástalan a fájlrendszerem egy külsős program szerint is! Jó dolog ezt tudni, hogy soha nem lehet töredezett a gépem, és soha nem kell odafigyelnem ilyenre, és mindig top teljesítménnyel vethetem bele magam a munkába.

Szóval : Egyszerűen kapcsold ki, vagy hagyd automatán az I-FAAST funkciót, és kész.

Én 3 éve használom, és ugyanúgy nagyon meg vagyok elégedve vele, mint az oldalon írják.
    Egyébként ha beregisztrálsz az oldalra, biztosan találsz egy lite, "free" verziót is, nem kell letölteni trialosat....

Aktív témák

Hirdetés