- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
vadcoca
tag
Tegnap beüzemeltem egy OCZ Agility3 60G-t linux (debian testing) alá. Első tapasztalat: btrfs filerendszert (legalábbis jelen állapotában) nagyon nem javaslom. Már restore közben is megakadt néha, illetve csomagok telepítése vagy frissítése közben bőven 10 másodperc fölött "megakad" minden csomagnál (pontosabban nem mértem, inkább megszakítottam)
Egyébként boot, programok indulása teljesen korrekt, chromium, iceweasel(firefox) indulás 1-2 s-ra csökkent (eddig 7-8 volt).ext4-nél a fenti anomáliák nem jelentkeztek, így ezzel hozza amit vártam.
Ha sikerül odáig jutni, majd jelentkezem teszteredményekkel. bonnie++ kb. ugyanazt méri, mint az itteni benchmarkok, de ha van egyéb javaslat, ötlet ne kíméljetek.

Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Villanyszerelés
- Bejelentették a Genigods: Nezha-t, a kínai mitológiára épülő akció-RPG-t
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest