Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
vadcoca
üzenetére
Én nem voltam elájulva az említett Kingstonok sebességétől, ellenben az Agility 3 bőven elég egy átlag user számára. A nagyobb sebesség különbség értékek (CDM) inkább csak megnyugtatóbbak, mint hogy bármi különbséget látnánk a felhasználás során.
Szerintem nagy érdemi különbséget a Sata 2-es SLC-m és egy Agility 3, vagy gyorsabb között sem igen látnék. Persze professzionálisabb felhasználás esetén lehet hogy előjönne a különbség.
Egy ilyen összehasonlítást ki akarok próbálni majd még a közel jövőben.
-
Mankó
veterán
-
Jim-Y
veterán
válasz
vadcoca
üzenetére
Szia, tetszik ez a bootracer, ha hazaertem mindenkepp lefuttatom, a 27.5 a bekapcsologomb megnyitasatol egy bongeszo teljes betoltodeseig mert ido. De mar az automatikusan indulo programok is benne vannak. Torrent kliens, virusirto, setpoint, meg az illesztodriverek. Ha linkeltek egy olyan programot amivel kesleltetni tudom a programok elindulasat azt megkoszonom
ja igen, es ha biosban kikapcsolom a vizualis bios-t van valami ilyesmi opcio, akkor gyorsabb lesz a boot?
Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az ezer éves Samsung SLC-mnek csak 2 volt, a mostani Intel 60-ával szemben, de az a 2 is 3-4szer több volt, mint az akkori 640-es Samsungomé.

ja igen, es ha biosban kikapcsolom a vizualis bios-t van valami ilyesmi opcio, akkor gyorsabb lesz a boot?