Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
vadcoca
üzenetére
Én nem voltam elájulva az említett Kingstonok sebességétől, ellenben az Agility 3 bőven elég egy átlag user számára. A nagyobb sebesség különbség értékek (CDM) inkább csak megnyugtatóbbak, mint hogy bármi különbséget látnánk a felhasználás során.
Szerintem nagy érdemi különbséget a Sata 2-es SLC-m és egy Agility 3, vagy gyorsabb között sem igen látnék. Persze professzionálisabb felhasználás esetén lehet hogy előjönne a különbség.
Egy ilyen összehasonlítást ki akarok próbálni majd még a közel jövőben.
-
Mankó
veterán
-
Jim-Y
veterán
válasz
vadcoca
üzenetére
Szia, tetszik ez a bootracer, ha hazaertem mindenkepp lefuttatom, a 27.5 a bekapcsologomb megnyitasatol egy bongeszo teljes betoltodeseig mert ido. De mar az automatikusan indulo programok is benne vannak. Torrent kliens, virusirto, setpoint, meg az illesztodriverek. Ha linkeltek egy olyan programot amivel kesleltetni tudom a programok elindulasat azt megkoszonom
ja igen, es ha biosban kikapcsolom a vizualis bios-t van valami ilyesmi opcio, akkor gyorsabb lesz a boot?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Társasjáték topic
- World of Tanks - MMO
- Hobby elektronika
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- Silicon Power 512gb M2 ssd
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB,ÚJ! Gigabyte SSD 1TB
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az ezer éves Samsung SLC-mnek csak 2 volt, a mostani Intel 60-ával szemben, de az a 2 is 3-4szer több volt, mint az akkori 640-es Samsungomé.

ja igen, es ha biosban kikapcsolom a vizualis bios-t van valami ilyesmi opcio, akkor gyorsabb lesz a boot?