- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Denito
csendes tag
Sziasztok!
Egy 120Gb-os Intel 320 van a gépemben Windows 7-volt rá telepítve. Egy sata kártyát raktam a gépbe, felraktam a driver-ét, újraindult a gép, elindult a gép, majd a következő újraindításnál már nem boot-olt be.
Windows 7 telepítő DVD-vel próbáltam a MBR-t újraírni (talán a felrakott raid driver belepiszkált), sikertelenül.
Sata portokat, kábeleket átcserélgettem, semmi eredmény.
Bios látja, de sem HDDSentinel, sem a CrystalDiskInfo, sem az SSD Life semmilyen információt nem tud róla megadni, csak a típusszámot, és mindegyik kb 8 GB körülinek látja a méretét. (sem írási ciklusok, sem használat, sem SMART info stb. nem látszik)
Utóbbi programokat Windows XP alól futtattam, valamint az XP is csak 8 GB-os, formázatlan területnek látja, amivel nem tud mit kezdeni. Formázni sem tudom, Windows 7 telepítő sem ajánlotta fel, valamint az is csak 8Gb-nak látta (vagy egyáltalán nem látta az SSD-t)
Milyen programmal nézzek még rá esetleg ? Screenshot-ot szívesen készítek, ha az segít.
Bármi más ötletért, tippért is hálás vagyok.
Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest