- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Denito
csendes tag
Sziasztok!
Egy 120Gb-os Intel 320 van a gépemben Windows 7-volt rá telepítve. Egy sata kártyát raktam a gépbe, felraktam a driver-ét, újraindult a gép, elindult a gép, majd a következő újraindításnál már nem boot-olt be.
Windows 7 telepítő DVD-vel próbáltam a MBR-t újraírni (talán a felrakott raid driver belepiszkált), sikertelenül.
Sata portokat, kábeleket átcserélgettem, semmi eredmény.
Bios látja, de sem HDDSentinel, sem a CrystalDiskInfo, sem az SSD Life semmilyen információt nem tud róla megadni, csak a típusszámot, és mindegyik kb 8 GB körülinek látja a méretét. (sem írási ciklusok, sem használat, sem SMART info stb. nem látszik)
Utóbbi programokat Windows XP alól futtattam, valamint az XP is csak 8 GB-os, formázatlan területnek látja, amivel nem tud mit kezdeni. Formázni sem tudom, Windows 7 telepítő sem ajánlotta fel, valamint az is csak 8Gb-nak látta (vagy egyáltalán nem látta az SSD-t)
Milyen programmal nézzek még rá esetleg ? Screenshot-ot szívesen készítek, ha az segít.
Bármi más ötletért, tippért is hálás vagyok.
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...