- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Aktív témák
-
xoltbis
csendes tag
Hali!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de olyan problémám lenne, hogy most vettem(tegnap) egy 120as Corsair Force 3-asat, miután meghalt a régi rendszerindító HDD-m.
Az itteni leírások alapján elkezdtem a Win7 telepítését, (IDE-t AHCI-ra állítottam) és DVD-ről telepítettem a Wint7-et ahogy eddig, a telepítő végigfut és közben újraindul 2x, és a második után kidob egy hibaüzenetet: "The computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error. Windows installation cannot proceed. bla-bla" és ez loop-ol nekem örökké.
Kivettem minden más merevlemezt, kipróbáltam csak 1x2 GB RAM-mal a 2x2GB helyett, amihez nem nyúltam az a táp, mobo, proci és VGA.Alaplap: ASUS P5E3 Deluxe
BIOS 1502 (elvileg legfrissebb)Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a probléma?
Kábeleket többször is ellenőriztem már, hogy jól vannak-e bedugva, ASUS honlapjáról egy SATA, AHCI, Raid utility-t is felraktam, de az se segített.
Frissítenem kéne az SSD firmwire-t?
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- BestBuy topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5" , illetve 3,5" HDD BAZÁR
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest