- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
attila9988
őstag
Gondolkodtam még ezen a rendszer visszaállítás kikapcsoláson, és egyszerűen nem tudok rájönni, miért javasolnak egyesek ilyen marhaságokat. Egyrészt nem nagyon hiszem hogy különösebben megnövelné vele az ssd élettartamát, másrészt pedig megint oda lyukadunk ki, hogy van olyan, aki képes lenne még a biztonságot is beáldozni, hogy babusgathassa az ssd -t, holott ugye a hardver van értem, és nem fordítva.
Aztán volt egy swap hasznosságát firtató kérdés. Nos, az pontosan azért hasznos, amire kitalálták, nevezetesen akkor, amikor valami oknál fogva pont elfogy a ram, akkor nem döglik meg alatta a gép, hanem minden megy tovább, ahogy kell neki.
A ramdisk pedig. Hasznosnak mondható bizonyos szituációkban, de azért nagyon nagy méretű virtuális lemeznek már nem nagyon van értelme, főleg ha minden alkalommal le is akarjuk mentegetni. Egyébként sem szabad bele olyat rakni, ami a legközelebbi áramszünet alkalmával esetleg hiányozna.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Call of Duty: Black Ops 7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi haladó szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/512GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest