Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Amartus
senior tag
Szeretném kérni a tisztelt egybegyűlték véleményét.
Van egy kb. másfél éves Kingston 64GB-os SSD, V100-as. Mikor megvettem én is lefuttattam teszteket és azok azt mutatták, ami a dobozon is volt olvasás ~250MB, írás~150MB. Alaplap Asus P67Pro. AHCI beállítás és trim aktív.Na most pár hónapja azt vettem észre, hogy a HD Sentinel 3.x (és most a 4.0) azt írja a kondícióra, hogy 85%. Először nem foglalkoztam vele volt már eddig is, hogy lement 95-re, aztán visszament 100-ra. De most már csak 75% és nem is akaródzik nagyon visszajönni. Volt ebben a pár hónapban olyan is amikor bootolás után lefuttatta az oprendszer a lemezellenőrzést, mert hibákat talált.
Megcsináltam a teszteket, és azok azt mutatták, hogy míg az olvasás maradt ~250MB, addig az írás lecsökkent ~65-70MB-re. Az AS SSD ~100MB-t mutatott, de itt, ha jól olvastam bejátszhat a vezérlő tömörítő eljárása.
Először azt csináltam, hogy feltettem a az Intel legfrissebb storage driverét; 10.8. A helyzet nem változott, aztán leszedtem mindent, még az Intel alaplapi driverét is.Csak a win7-es alap driverek működtek. A helyzet nem változott. Visszatettem csak az Intel alaplapit, nincs változás; utána az Intel storage drivert, szintén semmi változás a teszt eredményekben.Most a teljes tanácstalanság állapotában vagyok, hogy mit csináljak? Próbáljak még valami beállítás megnézni, nézzek új SSD után és ezt vigyem vissza garanciába, ha még lehet? Vagy egyszerűen hagyjam az egészet, mert nem fontos?
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Mikrotik routerek
- SSD kibeszélő
- Milyen széket vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest