Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen (sodimm asztali gépben 1. rész)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
válasz
nyufka69
üzenetére
Megvalósítható, ha a deszkáson 2 SATA vezérlő teljesít szolgálatot, avagy 1, de a SATA portok üzemmódja "portonként" állítható. Ettől függetlenül elég értelmetlennek tűnik a dolog, max akkor lehet ráció benne, ha XP és W= van telepítve több meghajtóra külön.
gg72
Nem kell, csak lehet. Én eddig ha 3x futtattam talán(trim nélkül úgy sem ér semmit).spiritex
Nem ajánlom, csak megteheted ha akarod. Nekem sem fut folyamatosan.Anfänger #35888
SSD-knél alap a partíció eltolás helyes értéke. Paragon Aligment Tool-al (sajnos nem ingyenes) utólag helyre lehet igazítattni (2MiB-et alkalmaz), vagy az ingyenes Gparted-el is az OS újrahúzása nélkül.
Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Fogyjunk le!
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Mini-ITX
- BMW topik
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo LEGION PRO 7 i9-14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 12GB 175W 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest