- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
válasz
nyufka69
üzenetére
Megvalósítható, ha a deszkáson 2 SATA vezérlő teljesít szolgálatot, avagy 1, de a SATA portok üzemmódja "portonként" állítható. Ettől függetlenül elég értelmetlennek tűnik a dolog, max akkor lehet ráció benne, ha XP és W= van telepítve több meghajtóra külön.
gg72
Nem kell, csak lehet. Én eddig ha 3x futtattam talán(trim nélkül úgy sem ér semmit).spiritex
Nem ajánlom, csak megteheted ha akarod. Nekem sem fut folyamatosan.Anfänger #35888
SSD-knél alap a partíció eltolás helyes értéke. Paragon Aligment Tool-al (sajnos nem ingyenes) utólag helyre lehet igazítattni (2MiB-et alkalmaz), vagy az ingyenes Gparted-el is az OS újrahúzása nélkül.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Marathon (2025)
- Synology NAS
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- AMD FX
- OTP Bank topic
- Lexus, Toyota topik
- Építő/felújító topik
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest