- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
d@minator
addikt
Valaki azt mondta, hogy egy másik meghajtó sokat segít, mert több fej...Amíg az egyik a "D"-re ír egy teljesem másik gond nélkül használhatja a rendszervinyót. Ezért kérdeztem, hogy két meghajtó gyorsabb e, mint egy.
Az erősebb hardver tudom nem segít volt Quadom is (legalábbis ezen a téren nem). Pár napja AHCI móddal próbálkozok win7 64-ben de kevés eredménnyel. Hogy értsd jól szeretek több dolgot csinálni egyszerre és úgy érzem, hogy a lemezműveletek miatt nem tudom kellő sebességgel.
A lapom csak Sata2-t tud. H61 chipset. Így egyáltalán van értelme az SSD-nek? Mi az érték? Egy-egy alkalmazás sebességével elégedett vagyok. Az érték nekem most, hogy a több alkalmazásos probléma megoldódjon.
Aktív témák
- Apple Watch
- Bittorrent topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest