- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Pajac: Hawking
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Hát nem dobtam hanyatt magam a produktumától.

De kb teljesíti azt az igényemet, amit eddig a windows felé támasztottam, miszerint minden csettintésre működjön. Immáron 10 éve, és végre megadatott.
Samu sp1614c-t használtam eddig rendszer vinyónak. Ez már jópár éves vincsi, még a most vett samu ecogreen 5400-es modell is olyan gyors, mint a 1614c-ből raid0-ban két darab.
De még mindig az az érzésem, h az átlagos használat közben (telepítések, boot-olás, ilyesmi) mintha tele lenne írva delay-el a program/oprendszer.

Pl nem értek olyan dolgokat, amikor a töltés csík egy helyben áll, de nem mozog se a vinyó, se a proci. Ilyenkor azért elgondolkodtat, nem-e direkt van így megírva, h várakoztasson...
Ami az ssd-t illeti, lehet ez ilyen revision 2.0 immáron butított kivitelben, vagy nemtom miért ilyen tetű lassú.

130 mb/s. Ennyi erővel bármit vehettem volna.
Nem korlátoz be vmi? Azért gondolom, mert hdtune-t elnézegetve ennek 130-nál van a plafon (lapos ekg), ebből gondolom, mintha vmi átvitel korlátja lenne, mert nincsenek felfelé ívelő csúcsok.

Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Mini PC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest