- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Hát nem dobtam hanyatt magam a produktumától.

De kb teljesíti azt az igényemet, amit eddig a windows felé támasztottam, miszerint minden csettintésre működjön. Immáron 10 éve, és végre megadatott.
Samu sp1614c-t használtam eddig rendszer vinyónak. Ez már jópár éves vincsi, még a most vett samu ecogreen 5400-es modell is olyan gyors, mint a 1614c-ből raid0-ban két darab.
De még mindig az az érzésem, h az átlagos használat közben (telepítések, boot-olás, ilyesmi) mintha tele lenne írva delay-el a program/oprendszer.

Pl nem értek olyan dolgokat, amikor a töltés csík egy helyben áll, de nem mozog se a vinyó, se a proci. Ilyenkor azért elgondolkodtat, nem-e direkt van így megírva, h várakoztasson...
Ami az ssd-t illeti, lehet ez ilyen revision 2.0 immáron butított kivitelben, vagy nemtom miért ilyen tetű lassú.

130 mb/s. Ennyi erővel bármit vehettem volna.
Nem korlátoz be vmi? Azért gondolom, mert hdtune-t elnézegetve ennek 130-nál van a plafon (lapos ekg), ebből gondolom, mintha vmi átvitel korlátja lenne, mert nincsenek felfelé ívelő csúcsok.

Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OpenMediaVault
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó SSD-k ( 1Tb , 2 Tb )
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest