Hirdetés

Aktív témák

• Darkrage

csendes tag

OCZ AGILITY 3 VÁSÁRLÁS ELŐTT ÁLLÓKNAK ÉRDEMES ELOLVASNI!!!

http://www.ocztechnology.com/res/manuals/OCZ_Agility3_Product_sheet.pdf

Mindenkinek ajánlom ezt a PDF-et aki OCZ AGILITY 3 -at szeretne vásárolni.

Az AS-READ és az AS-WRITE ami igazából meghatározza a valós sebességet
    500MB/s feletti kamu adat, szinte lehetetlen ezt elérni...
    Sajnos nekem magamnak kellett megtapasztalnom. Olvasásban közel hasonlóak, de írásban a 60GB-os csak harmada olyan gyors mint a 240GB-os...

VALÓS ADATOK:

60GB Sequential Read AS-SSD 180 MB/s
    Sequential Write AS-SSD 65 MB/s
    Crystal Disk Mark is közel ezeket az adatokat hozza "default"(random) módnál.

EZT AZ ADATOT ADJÁK MEG TÖBBNYIRE

60GB Max Read SATA 6Gbps1 up to 525 MB/s
    Max Write SATA 6Gbps¹ up to 475 MB/s

VALÓS ADATOK (Valószínűleg)

240GB Sequential Read AS-SSD 195MB/s
    Sequential Write AS-SSD 210 MB/s

EZT AZ ADATOT ADJÁK MEG TÖBBNYIRE

240GB Max Read SATA 6Gbps1 up to 525 MB/s
    Max Write SATA 6Gbps¹ up to 500 MB/s

Mivel legtöbb helyen ezt az adatot adják meg ahol az Agility 3-at árulják, hogy R/W 525/500, ami ugye a Max Read SATA 6Gbps1 és ezek az adatok mérettől függően nem nagyon térnek el,így azt lehet hinni hogy minden termék ezt a sebességet tudja, de ez inkább csak megtévesztés...
    Régebbi SSD-jét senki ne cserélje le erre a típusra OCZ Agility 3 SATA III 2.5" SSD 60GB mert szerintem nem fog megtérülni a befektetett költség, de egy régebbi HDD-t fel tud váltani. Tesztek és tapasztalat alapján 5400-as fordulatú HDD-ket minden téren veri. 7200-as fordulatú HDD-k esetén létezik olyan amely a nagyobb fileokat gyorsabban mozgatja, de az elérési ideje mindenképp sokkal jobb az SSD-nek.
    Stabilitása szerintem elég jó az Agility 3-nak 2.15-ös firmware verzióval.
    Nálam Crystal disk mark alapján 200/70MB/s az olvasási/írási sebessége az OCZ AGILITY 3 60GB-os SSD-nek.
    Ezt random módon mértem,leginkább ez szimulálja a használat közbeni írási olvasási sebességet.
    Operációs rendszer futtatására kiváló, mert a kis fileokat sokszorosan gyorsabban kezeli mint a hagyományos HDD-k,de csodát ne várjon senki.

http://www.ocztechnology.com/res/manuals/OCZ_Agility3_Product_sheet.pdf

Aktív témák