- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
jim_raynor70
aktív tag
Bongeszoben en sem vettem eszre kulonbseget mindaddig, amig rengeteg lapot meg nem nyitottam es valtogattam ezeket napokig, folyamatos uzem mellett. Az 500-as Seagate ilyenkor mar beadta a kulcsot. Engem az bosszantott a legjobban ezzel a mondataval, hogy a boot ideje a durvan masfel percrol lecsokkent fel percre (s ebbe mar az a par program is beletartozik, ami a rendszerindulassal egyutt kezd el futni nala) es igy is ezt allitotta. Nalam megvolt tavaly az a nagy ovacio, viszont ahogy az a tesztekbol is kiderul, SSD-k kozott maradva ez nalam is elmarad.
(#26745) Zlin50: arra, hogy 10 masodperc alatt felall a rendszere, ha rakattint a Photoshop ikonra, 1 masodperc toltes utan mar dolgozhat, s ha elindit rola egy jatekot, 3 masodperc utan mar jatszik is...

Aktív témák
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Sorozatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eredeti játékok OFF topik
- Mesterséges intelligencia topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest