Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Vegha
senior tag
válasz
Dictator^
üzenetére
Sziasztok,
szeretnék kérni egy gyors hozzáértést. Egy régi Thinkpad T61-ben szeretnék rendszer hdd-t cserélni SSD-re. Ha jól tudom ez még Sata1-es alaplap, ezért valószínűleg felesleges lenne mindenféle tesztgyőztes drive-okat vadásznom, de pl. TRIM ettől még elvárható.
Dualboot-osan használnám (W7+Ubuntu), ezért a 64 GB-os opción gondolkodtam, de Thinkpad topicban világosítottak fel, hogy 10-25%-nyi szabad helyet érdemes hagyni, így lehet, hogy a 64 GB végül kevésnek bizonyulna. Ez amúgy a drive-onként vagy partíciónként értendő ?
a jelenlegi két kiszemelt: Kingston 2.5" SSD SATA 96GB ssdnow v100+ és Corsair Force F80 közel azonos áron (újak, garisak). Ha jól sejtem nekem a dualboot miatt a T61-be inkább a méret, mint a sebesség a fontos. ugye ?
Aktív témák
Hirdetés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Hivatalosan is továbbmegy az EU-nál a Stop Killing Games kezdeményezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Óvodások homokozója
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs