Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
kerekfej
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát általánosságban a SATA3-asok drágábbak
Ez a két típus a legolcsóbb 120GB-os és ez alapból Sata-III-as-alulmúlják az elvárást gyakran - HDD-hez képest biztosan nem
pedig itt a topicban azt olvastam rengeteg embertől: gyári adatoktól távol van, más drasztikus jobb eredményt ért el ugyanazzal a típussal-inkompatibilitás - Ezt sajnos nem tudom mire érted...
u.a. amit feljebb írtam, gyakori firmware frissítgetés is például-nem megbízhatók - Ez nem igaz
ti írtátok, hogy a gyártók se tudják meddig üzemel, a torrentet nem bírja, 20% szabad helyet igényel, raid tömbbe server gépnél ledobálhatja. A flash alapú meghajtók nagyon nem szeretik ha egy cella sokszor van újraírva.-sok felesleges állítgatás, próbálgatás
a sima HDD-t csak berakod és használod, itt meg BIOS-ban és operációs rendszerben kell turkálni. Rengetegen kérnek segítséget probléma miatt. Ez nem olyan egyszerű, hogy "berakom azt megy"-sok törődést igényelnek - Nem igazán, TRIM/GC/WL elvégzi a "piszkos munkát" (már ha erre gondolsz)
ti írtátok, hogy rengeteg célszerű beállítás kell, hogy tartósan hosszú ideig kiszolgáljon, 20% szabad helyet igényel-nem mindig lehet úgy használni, mint egy sima HDD-t - Ezt megint nem tudom, hogy hogy is érted...
állítgatni kell és megfelelően formázni, particionálni, hogy gyors maradjon, (pl. 4096-al osztható legyen a partíció az egyik ilyen dolog) szektorkerekítés, driverek telepítgetéseMost olvasgattam itt a topicban és eltántorított a vásárlástól. Ezek tükrében már nem is olyan jó vétel.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Éjszakai műszak
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...