Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz Jhonny06 #29108 üzenetére
Én pl, a lotr trilógiát végig tudom élvezni, és eszembe se jut nézni a csúszkát közben, pedig minimum 40x láttam már mind a 3 részt, ebből 15x a bővített változatot. Mondjuk lehet azért nem nézem a csúszkát, mert annyiszor láttam már, hogy pontosan tudom, hogy mennyi van még hátra A 3 részt egyszerre eddig 3x néztem meg
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
KisTücsök
addikt
válasz Jhonny06 #29108 üzenetére
Egyszer néztem meg három LoTR-t egymás után, bár nem a bővítettet, és mivel szeretem is a filmeket, ezért én jól szórakoztam.
Amúgy én is majd a közeljövőben tervezem megnézni a bővítetteket, még nem láttam. De szerintem nem egyszerre, mert az úgy tényleg nagyon húzós.
-
Pali1119
tag
válasz Jhonny06 #28864 üzenetére
Hát, ahogy írta noxwill, hogy klasszikus, gondoltam, hogy egye-fene, elindítom...őszintén, valakinek az vicces, hogy ez az idióta az idős nőnek bazdmegeket mond? Elszomorító és mélyen szánalmas kategória, amit a szereplő megenged magának...
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Jhonny06 #27267 üzenetére
nem, nem azért szisszentem fel, mert nem tetszett neki. dehogyis... ó, azzal semmi gond nincs. ha valakinek valami nem, hát nem. isten ments, h meg akarjam változtani, én arről már letettem itt a fórumban
xdDe csak elmesélném, mert érzem, nem szabad abban a téves hitben hagyni megöregedeni sokat tapasztalhatott fórumtársunkat, hogy ő most egy borzasztóan szentimentális, 'papízsepis' nácis filmet látott..
emlékszem, még a tabán moziba mentem el rá, amikor játszották, azóta meg ki tudja hányszor láttam már, dvd-n, vagy tv-ben kapom el, bár elég riktán rakják műsorra. talán nem is baj
Benigni kicsit harsány, kicsit ripacs olasz, de ebben a filmben csodálatosan hozta le azt, amiért és ahogyan ezt a filmet megálmodta. a kis zsidó figurát, akit a kisfiával együtt besoroznak és a gyakorlatilag biztos halál felé elindítanak. ebből álmodott meg ő egy történetet, ami lehet csak fikció, egy fikció, de egy csoda.
Az a baj, hogy ha valaki egy schindler listájával hozza össze ezt a keserédes alkotást, ott eleve gondok vannak. spielberg hiteles, súlyos filmjének - de meg úgy egyébként is, általában a náciháborús filmeknek - a célja totál más, mint ennek. Itt a filmnek egy pillanatra sem jut eszébe, hogy be akarja mutatni a nácizmust, meg a háborút, egyszerűen egy kis történet arról - de ezt annak idején a pesti est (amikor még jó volt, nem fos mint ma) írta le a legjobban, mai napig itt van a fejemben.. -, hogy egy apa a háború alatt egy játékot talál ki fiának, amiben sokáig kell harcolni az ügyért, de a végén nyertes jutalma egy igazi tank!
annyira egyszerű, jópofa, és minden más csak minimiális körítés és színpad hozzá, de a gyerkőc szemével bemutatva a deportálás folyamatát, úgy ahogy Benigni végigcsinálja, varázslatos. És itt csak és kizárólag erről van szó, ezt a pici részét fogja meg csak abból a borzalomból, ami akkor folyt európában, ezt kellett volna sajnos megérteni, elfogadni és átélni a film előtt és alatt is már, nem jönni ilyen schindler listájával meg úristen, ez milyen gyenge szar háborús filmecske... borzasztó
és a poén az egyébként, hogy hiába éri el sokszor a film, h mókás és vidám, a vége még csak nem is happiend, így nem fullad bele a mostani hollywoodi talicskán kitolt szarokba, ahol sajnos mindig annak kell lennie a végnek, addig akármi is történjen[ Szerkesztve ]
-
-
stvnppp
senior tag
válasz Jhonny06 #25725 üzenetére
Lesznek jó filmek:
Runner Runner sept 26.
Don Jon oct 3.
Gravity oct 3.
Prisoners oct 10.
Csak pár, ami szerintem jó leszNovember: The Counselor(Ridley Scott); The Wolf of Wall Street (Scorsese)
Persze közben lesz ilyen Thor és The Hunger Games folytatás is, plusz biztos jön még pár kretén vígjáték.
-
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Jhonny06 #24915 üzenetére
Spoiler
A GI Joe 2-nél mintha elfelejtették volna az első részt vagy a rajzfilmet, mert lekaszabolnak 30 manust és vége az egész elit kommandónak. Különálló filmként sokkal jobban megállta volna a helyét. Ennek ellenére jó volt.jer1cho: az tényleg gyenge, időpocsékolás.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Jhonny06 #24778 üzenetére
azért én nem fikáznám őket. továbbra is az a krva határozott véleményem, hogy ha majd valaki utánuk csinálja, akkor szólhat, addig egy büdös szóval ne merje illetni őket negatív irányban. lassan 20 éves sportolok(tény, hogy nem testépítés), van némi fogalmam az izomépítésről és izomműködésről, amit stallone megcsinál 65(67) évesen, szerek-szarok ide, vagy oda, bármelyik fitt 20-30 éves megirigyelhetné, nagy összegben fogadni mernék, hogy egyik topiclakó se tudná utánacsinálni.
a 24-másodperces gibson egy másik kérdés, ő tényleg gyorsan robbant, és sose volt előtte kipattintva. viszont stallone és schwarzi mindig is bitangok voltak, ne képzelje senki, hogy 3 szuri és napi 1 óra edzés után majd így fog rohangálni pár hónap alatt, vagy akár év alatt. schwarzi a saját testsúylos edzés egyik ha nem is úttörője, de nagy híve volt évtizedekkel ezelőtt, nem keveset tett le az asztalra.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
.LnB
titán
válasz Jhonny06 #24778 üzenetére
Nézd, pont az a közönség van megcélozva ezzel a filmel, akiknek értelmiségi szintje annyi, hogy elhiggyék ezt kemény munkával érték el.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Pali1119
tag
válasz Jhonny06 #24347 üzenetére
"Bale-re meg nem hiszem, hogy bárki is azt mondta volna, hogy kisfiús, de ha mégis, akkor linkeld a cikket légyszi. "
Igazából én is arra akartam rávilágítani, hogy előbb lássuk a filmet és utána lehet azt mondani, hogy "na ez szar volt" és hogy a különböző színészváltásoknál mindig van, akinek nem tetszik az aktuális kiválasztott. Pl. ott volt Keaton Batman-e, nekik meg a Bale-s Batman nem tetszett.
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
mephi666
nagyúr
válasz Jhonny06 #24347 üzenetére
ha visszapörgetjük, (nem akarom becsmérelni, mert bírtam) inkább keaton nézett ki úgy, mint egy jóllakott óvodás bale meg ahogy a gépész után felszedte magát, az még mindig valami hihetetlen... affleck meg: majd meglátjuk mi sül ki belőle
igazából nem is tudom, hogy kit választottam volna, ha rajtam múlik... baromi nehéz lehet egy ilyen döntés és 100%, hogy már első hallásra sokan elégedetlenkedni fognak, akárkit is választanak
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Integra
titán
válasz Jhonny06 #23087 üzenetére
én egy pillanatig sem anyáztam, pusztán nem tetszett. egy otthoni kölcsönzést érdemel max. persze ha az a lényeg, hogy wolverine-t nézz, mert ennyi elég, akkor a film kielégíti ezen igényed, de amúgy meg...
de nézzétek meg, kíváncsi vagyok a véleményetekre.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Jhonny06 #22803 üzenetére
Igazából nagy általánosságban sz@rok az egészre, mert úgy is tök mindegy, de itt tényleg gáz. Akkor adtak volna neki más filmcímet, vagy hagyták volna meg az angolt. Ez kb. olyan, mintha a Batmant lefordították volna macskaembernek vagy az Captain America-t Kanada kapitányra...itt azért nem arról van szó, hogy kicsit játszottak a szórenddel, hanem arról, hogy egy állat fajta neve helyett nemes egyszerűséggel egy teljesen más állat fajtáját írták be. Angolul is pont ugyan olyan hülyén hangzik, hiszen az az állat neve. Semmivel sem furcsább angolul a Wolverine, mint magyarul a Rozsomák. Arról nem is beszélve, hogy X (sok éve) az összes hazai megjelenési formában rozsomákként szerepelt. Legyen az rajzfilm, képregény vagy akármi.
Arról meg végképp nem beszélve, hogy ez nem itt kezdődött, hanem az első X-men filmben, ahol pont tök mind1 lett volna, mert egy szereplő volt a sokból. Mire ide eljutottunk, vagy már 4 X-men film, a rajongók már rég hozzászoktak volna. Nem hiszem, hogy gondot okozott volna ezt a filmet "X-men: Rozsomák" néven kiadni. Ott van előtte az X-men, ez elég...
A Bosszúállók 2 se Bosszúállók 2 lesz ugye, hanem Avengers - Age of Ultron . Abban pedig biztos vagyok, hogy több ember tudja, hogy mi az a rozsomák, mint, hogy mi az az Ultron. Mégis sz@rnak rá, mert az Avengers fogja eladni a filmet, és nem az Ultron.
-
törölt tag
válasz Jhonny06 #22700 üzenetére
nekem alapvetően tetszett a film csak túlértékeltnek gondolom a nagyközönség IMDBs véleménye szerint.
Abszurd hogy a Toy Story 3 magasabb értékelést kap mint a Fellini/Hitchcock filmek többsége.....
szerk: kicsit kívülállónak érzeztem magam hogy nekem ez vajon miért nem tetszett annyira mint másoknak?
Ezért gondoltam hogy megkérdezem hátha rávilágít valaki valami olyan dologra amit én nem vettem észre és ami jó. De ezek szerint csak felületesen mindenkinek tetszik és magas pontszámot szórnak rá.....
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Jhonny06 #19448 üzenetére
valaki kurvára megdughatná már ezt a borit, elképesztő frusztráltság lehet ebben a nőben a kritikáit olvasva, állandóan nyavajog, minden szar és rossz neki, nem is értem, miért nem az index-nél dolgozik....
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
LOTR
addikt
válasz Jhonny06 #18847 üzenetére
tehát egyik sem 3,5 órás, pláne, hogy az írása alapján a mozis verziót értékelte(#18848) brownus
nem ennek volt egy kb 10 perces rövidfilm "előzménye"?
ami egész sikeres lett, és ezek szerint egész estés filmet is csináltak belőle?
dehogynem: Dennis (2007)
youtube link: [Dennis][ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #17768 üzenetére
nekem nagyon bejön, bár én angolul kezdtem el nézni, hogy nyomathassam egyfolytában, ne kelljen leragadnom az első akárhány résznél, ahol a TV-sek járnak
úgy kezdtem el nézni, hogy semmit sem tudtam róla, igazából elvárásaim se voltak, de nagyon megtetszett
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #17760 üzenetére
hűűűűűűűha, szép kis hét lesz húsvét után, fél napot a moziban töltjük
bádogfejűnyakkendős... majd összelocsolsz 4 mozira valót
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
hoffman_
nagyúr
válasz Jhonny06 #17760 üzenetére
basszus, ezen a héten mind sz*, jövőhéten mind a 4et nézném moziban... anyagi helyzet most nem ideális, volt idő. mikor ledaráltam volna mind a 4et moziban egy hét alatt, most nem fog menni... ezt a kontrasztot a két hét között, bakker.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Jhonny06 #17757 üzenetére
igen, ezt már láttam, ez is várós részemről. holnap meg úgy fest, hogy nézek egy spring breakers mozit, nem ezt akartam, de nem én döntöttem, hanem a többség, bízom benne, hogy nem lesz sz*r. Selenának nagyok lettek a cicijei, csak nem lehet rossz
mod: kic-ass annyira nem jött be, bár rossz nem volt, de a kettő jobbnak tűnik, egészen tetszik.
Devid_81:
gyáááh, nem vagy az emberem most
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz Jhonny06 #17625 üzenetére
Na lássuk: cca 10 éve láttam egy filmet, HBO, valami északi film (svéd-dán-norvég, esetleg német). Fiatal gyerekekről (és családjukról) szól. Van benne egy Porsche is, amit összekarcolnak a végén. Nah ennyi maradt meg kb 10 év távlatában. Meg idősebb testvér is van benne, azt hiszem. (Az Im Juli speciel beleégett a retinámban az M1 műsorán, de annak is kellett vagy 2 év, mire meglett)
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
gyuromoj
veterán
válasz Jhonny06 #17596 üzenetére
Mondjuk én rühellem a zombis filmeket , de mivel ez nem kimondottan horror lesz, szerintem adok neki egy esélyt.
Mondjuk amikor hömpölyögnek mint a tsunami, akkor elég érdekes, de majd csak nézés után lehet megmondani hogy mennyire lett gagyi.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
callmeakos
veterán
válasz Jhonny06 #16969 üzenetére
Ez a szerepe kifejezetten szimpatikus, és már megmutatta pl. a Cosmopolisban is, hogy nem egy béne zs kategóriás színész, csak az egész megítélését hazavágta a Twilightal, és emiatt örökre a vámpír szerepe ragadt rá...
Közben megnéztem a Félvér Herceget mert nem tudtam elaludni. Most mondjam azt hogy ez a film egy gingantikus perecelés a szemembe? Mert az. Ez a semmitmondó történet, meg az hogy a film nagy része arról szól ki-kibe szerelmes felettébb kiábrándító. Egyetlen egy jó jelenete van a filmnek, az utolsó előtti, amikor Dumbledore meghal. Annak viszont piszok erős hatása van, még most is érzem, pedig 20 perce volt az a jelenet. De a többi....
4/10
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #16657 üzenetére
szerintem nincs mitől tartanod, jó szórakozást ígér a Parker (is)
más:
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #16654 üzenetére
ha teheted, akkor mindkettő, egymás után
én múlt héten a Parkert néztem, de ha adták volna akkor Rock filmjét is, mentem volna arra isGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Hardcore café
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Ukrajnai háború
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Környezetvédelem
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest