Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz Jhonny06 #13042 üzenetére
Jaja lehet az elso csak ezert volt nezhetobb mert meg uj volt.
Ambar volt valami kis kalandfilm jellege, hol ezt kerestek benne hol azt, a masodikban detto.
De a harmadikban meg szinte elejetol a vegeig csataztak...es mar a titkos ugynok baratunk is tullott mindenen...de lehet csak faradt vagyok es az beszel belolem
A bulak jok voltak, ez tuti, ambar a harmadikban mar-mar sok is volt...felesleges volt minden szogbol megnezzuk sokadjara is a feneket, ami ugyan nagyon jo, de nem egy ilyen filmben a helye szvsz.
Nezek vmi pihentetot estere...The Kings Speech szemelyeben....
-
lorcsi
veterán
válasz Jhonny06 #13154 üzenetére
az első LOTR még okés volt, magy monumentális..drutális nagy effektekkel..tényleg ledöbbentő volt
újdonság varázsával hatott
még utána a 2 folytatás is okés, végigvitték a történetet (bár a harmadik részt kicsit már untam..meg a zene is fejfájdító volt..de üsse kavics..egyszer letudtam . még biztonsági mentés is van mind a 3 részből, de nincs sz az isten hogy végignézzem valaha is.
pár évre rá még mindig érzem a LOTR okozta hangulatot, ami nem feltétlen baj, de hogy ugyanazt folytassák előzményként is semmi, de semmi pluszt nem adtak a sztorihoz.
többet vagy legalább is valami mást vártam..de ez lett (szerintem nem ér meg egy mozijegyet)eladó: vadi új soundcore motion+
-
rt06
veterán
válasz Jhonny06 #13198 üzenetére
"Persze így jobban jött ki a sztori, de a változatosság kedvéért néha-néha csinálhatnának olyan filmet is, hogy a főhőst lelövik és THE END, mert ilyen a való világ. De az nem fér bele a filmkészítés alapelemeibe, mert ugye kell a szerethető karakter, aki a végén túléli."
sokadjara is kernem, hagyjuk mar ezt a suletlenseget
a multkor pont emiatt irtam jopar filmcimet is (ami csak toredeke a nem happy end-del vegzodo filmeknek, csak amik hirtelen eszembe jutottak)
ha valaki ezeket elkeruli, az egyaltalan nem hollywood hibajap.s.: nezzel miracle mile-t, annak mindenki meghal a vegen
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
törölt tag
válasz Jhonny06 #13412 üzenetére
Hülye lennél 1 mondatban 8x leírni azt, hogy szerinted.
Viszont a végső értékelésnél illene odatenni.Ugyanis ha te odaírod, hogy szar, de azt nem, hogy szerinted szar, akkor az egyszeri júzer a 2 agysejtjével azt fogja gondolni, hogy tényleg szar, miközben lehet, hogy pont tetszene neki, de lehet, hogy emiatt nem fogja megnézni a filmet.
Szóval ne legyünk már szélsőségesek. rt06-nak igaza van, nem mindegy, hogy nem tetszett a film vagy szar, mert a 2 nem ugyanaz.
Valahol szánalmas, hogy az emberek ennyit nem képesek megtenni, mielőtt kiadnak egy írást vagy kritikát a kezükből, ezzel alapot adva egy esetleges vitára, mert akinek több agysejtje van 2-nél az látja az értelmi különbséget az írásokban.
-
Rx
aktív tag
válasz Jhonny06 #14107 üzenetére
Ezen gondolkodtam, hogy kirakjam e...
Engem elsősorban a lista érdekel...mert itt olyanokat is találtam amit gyerekkoromban néztünk együtt a családdal.
Van egy olyan érzésem hogy moderálni fogják.szerk.: módosítottam a félreértések elkerülése végett
[ Szerkesztve ]
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Rx
aktív tag
válasz Jhonny06 #14107 üzenetére
Mivel láttad, ezért megkérdezlek, hogy esetleg tudnál egy hasonló kaliberű oldalt ajánlani amit nyugodtan közzé tehetek?
Az éhezők viadala (2012)
Tetszett a film, bár kicsit akciódúsabbra számítottam.
8/10várom a folytatást..
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
rt06
veterán
válasz Jhonny06 #14336 üzenetére
pontosan
itt ket teljesen fuggetlen dologrol van szo
az egyik, hogy egy vervetel alkalmaval kiderult egy pilotarol, hogy ittasan, kabitoszer hatasa alatt vezetett repulogepet
a masik, hogy egy pilota rendkivuli kepessegrol tanubizonysagot teve ugy tesz le egy gepet, ahogyan arra mas nem lenne kepes (ugye szimulatorban mindenki ugy torte ossze azt, hogy nem maradt tulelo), megmentve ezzel tobb, mint 100 ember eletet
az, hogy ez a ket pilota egy szemely, csak a hangulat fokozasa miatt szamit barmit ishogy jobban lehessen erzekelni, gondoljon bele mindenki, hogy akkor is elveszik a jogsit ittasvezetesert, ha mintaszeruen kozlekedsz, nem kell hozza elgazolni senkit (s ugyanigy, ha senkit nem gazolsz el, az nem enyhito korulmeny, max orulhetsz, hogy nem vadolnak emberolessel is)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
dokee78
félisten
válasz Jhonny06 #14564 üzenetére
Ezt kérdezem csak nincs válasz.
De már nézem a The Collectort.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #14642 üzenetére
köszi neked is, meg varsamnak, én is pont ezeket találtam, csak a minőségükről nem tudtam semmit, de akkor marad ez
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
baluka26
nagyúr
válasz Jhonny06 #15706 üzenetére
Valamiért itt a fórumon, meg úgy amúgyis valamiért jó ez a hangulatkeltés.
Szerintem inkább szeressük már egymást, és ne baszogassuk a másikatKivéve, ha fociról van szó. A foci más
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
-
-
spammer
veterán
válasz Jhonny06 #15949 üzenetére
Tudok keresni, nem erről van szó. Hanem arról, hogy gyorsabb és egyszerűbb, mert linkesíteni is lehet a keresést a kulcsszavak segítségével. Az Argo csak 1 példa volt, de ha a topikban mondjuk 1500 hsz-ban szerepelne, akkor már olyan egyszerű/gyors átnyálazni. Fő a hatékonyság.
Ha pedig valaki csak filmek értékelésére és pontozására kíváncsi, mert éppen néznivalót keres és látni szeretné az összeset vegyesen, akkor? Pontozást sem mindig írnak, szóval ez sem megoldás, meg van aki százalékban értékel, vagy éppen nem tízes skálán és stb.
De ha van 1 univerzális kulcsszó minden értékelős/véleménykifejtős hozzászólásban, akkor azonnal listázhatók, csak azok.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz Jhonny06 #16229 üzenetére
Más a presztízsértéke, na A Die Hard kötelező volt, akármilyen lett volna, mengézem(bár szvsz nem lett katasztrófa). És mivel a hónapban már egy Flight is volt, ezért itt ki is fújt. Jobb lesz itthon, nyugiban. Csak Jennifer és én
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest