Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
válasz lacy86 #82765 üzenetére
Idris Elba-t nem tudom minek nyomják, nézem milyen filmekben szerepelt, de nem tudom hova rakni a pasit, nem ugranak be a szerepei.
Egy ugrik be amikor a Discoveryn kocsikat hajt, de az a műsor is nevetséges.
Kicsit olyan nekem a tag mint Dan Bilzerian, néha feltűnik egy pár filmben és kb. ennyi.
Meg amúgy is, ne legyen már fekete 007.[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz lacy86 #82807 üzenetére
Nekem nem volt (szerk: nagy) bajom a farkaselőzményes Deadpoollal, bár a kötött penge sose lesz olyan látványos és praktikus,mint a kézben tartott kard, ez egy rossz döntés volt, meg az is, hogy számtalan képességet kapott. Lehetett volna kicsit kevésbé OP és kaphatott volna több időt. Mondjuk ezek alapján nekem is volt vele bajom összességében annyira az se volt rossz, mint amiket olvastam, ezt részben a divatfikának tudom be.
Amúgy rozsomákkal ott lehet baj a későbbiekben, hogy a csontváza már nem adamant...
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
-
nagyúr
válasz lacy86 #83127 üzenetére
Akkor nem is érdekel téged igazán a Mad Max ha eddig nem láttad az év egyik legjobb filmjét.
A Spotlightot én sem néztem meg, pedig itt van a gépemen... vicc hogy moziba még csak ezután fog menni.
Mondjuk ez a papi fajtalankodós-oknyomozós riporteres téma annyira nem hozott lázba...
Inkább a Mad Max-et nézném meg még vagy 2x helyette.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Dilikutya
félisten
válasz lacy86 #83215 üzenetére
Oscar díj ide vagy oda, az ilyen filmek vagy tetszenek valakinek, vagy baromi unalmasnak találja, amit egy jó alakítás sem ment meg. Ezért nem tudom még az István dolgozikra sem rászánni magam, pedig maga a technika érdekel, IT területen is dolgozom, de egy életrajzi film az életrajzi film... A legtöbb megtörtént eseményes detto, az elejétől tudod, mi fog történni, és a nyomozósdi sem olyan izgalmas, mint egy 100%-ig fiktív Columbo epizódban.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz lacy86 #83221 üzenetére
Ha a cselekmény nem szab oda, de az alakítás díjra érdemes, akkor nincs mit tenni. Az életben vannak események, amiken nem rágja le mind a 10 ujját a néző, más kérdés, hogy abból mozifilmet sem érdemes forgatni.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
emiki6
veterán
válasz lacy86 #83473 üzenetére
Nagyon jó színész, bár csak egy szerepet tud eljátszani, de azt elég jól. Mondjuk régóta gyakorolja.
(És ez nem vicc, civilben ő is pont olyan, mint egy átlagember. )"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
bagyulajuve
addikt
válasz lacy86 #83473 üzenetére
Itt az előzetes, a végén írják, hogy hamarosan a mozikban
Resistencia eterna
-
Tibiajax
nagyúr
válasz lacy86 #86448 üzenetére
jó, lássuk egyenként:
A nagy popcornt egyedul beverem, arra meg inni kell
oké. én is beverem.. persze. kell az
De mindegy mert megoldom mashogy
de mit máshogy??.. majd 1 liter kólaszirupról beszélünk, azt a polgárháború alatt magadba zúdítod, mint niagarat, de ez neked nem lesz elég. neked méég ezt máshogy kell majd ezek után megoldanod..
Asszony taskajaba berakok meg egy 0,5L uccsit
és így fogod ezt megoldani, hogy egy nyomorult fél literes üdítőd még musthave alapon be kell vinned a polgáráborúba, anélkül te ezt nem fogod végigvinni. meggyőződésed, hogy az a kis szar, fél literes cukros löttyre még feltétlen szükséged lesz fiatal szervezetednek, - miközben - a kukoricás doboz már kiürült, és vasember a padlón nyögdécsel.. -
spiky03
veterán
válasz lacy86 #86472 üzenetére
Hát igen.
Még csak megvenni lehet.
Egyedül a Sugárba lehet foglalni szerdára. De ott is már a jó helyeket befoglalták.
Én is várom, hogy feltegyék a csütörtököt, hogy lehessen fogllani, vagy akár meg venni mint a BvS-nél, mert akkor mennék és megvenném.
De sajna még semmi.
Csak az AK maratont tették ki, meg, hogy kapsz ajándék AK menüt ha mind a három filmre veszel jegyet.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
-
emiki6
veterán
-
gyuromoj
veterán
válasz lacy86 #87059 üzenetére
Szerintem
a kapitánytól a Bosszúállók 2 részes befejezésénél búcsút fogunk venni és rajta kívül tippre Vízió és még páran biztos odalesznek. Eddig 5 fimben volt benne és ugye 6 filmre írt alá. Majd Bucky átveszi a helyét. PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
callmeakos
veterán
válasz lacy86 #87063 üzenetére
(#87060) k-adi
Nem olvasom el a spoiler részt, mert gondolom a cselekményre utal. Tervezem elég erősen hogy a premierig átmegyek a könyvön. Lelkesedésem jelenleg csak amiatt van, hogy ugyanaz a Ron Howard rendezi, aki rendezte az Angyalok és Démonokat (ami nem esett messze ugye ettől a filmtől), ami pedig az egyik abszolút kedvencem. Lehet meg is nézem a napokban újra.All→M8
-
devil-k
nagyúr
válasz lacy86 #89218 üzenetére
Ennyire. Sajnálom, pedig jó színésznek tartom, de ezeknek az erőlködéseknek mi értelme?
(#89220) lacy86
Hátha megúszod.
Az is baj volt még, hogy tök kiszámítható és semmitmondó az egész. Próbálna nagyon erkölcsös és megmondó lenni, de valahogy nem jól fogja meg a témát.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest