Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#23874) venum5


venum5
csendes tag

Perzsia hercege - Az idő homokja : 6.5/10 + 0.5 Gemmaért = 7/10
IMDB: 6.9/10 - 32,590 szavazat

Tisztességes iparos munka, kellemes látványvilággal, jó szereplőválasztásokkal. Ami még külön öröm számomra, hogy a szinkron nagyon jól sikerült. Sokkal jobban szeretem eredeti nyelven és felirattal/felirat nélkül nézni a filmeket, de ez most nagyon "okés" lett. Jake, a két testvér, Alfred Molina, sőt, Gemma magyar hangja sokkal jobban passzol a filmhez (tudniillik Gemmának nagyon bájos angol akcentusa van, ami szerintem nem illik egy alamuti hercegnőhöz).
A legtöbb szereplő tisztességes színészmunkát végzett, nem véletlen, sok angol színész játszott a filmben. Ben Kingsley gyengébb volt önmagához képest, ennek ellenére vállalható. Jake tökéletes választás volt hercegnek, a modora, a tartása nagyon illik a játékbeli hőshöz. Gemmáról nem szeretnék sokat írni, hiszen elfogult vagyok vele szembe.. :B, de ő sem volt rossz. Nem hinném hogy színészlegenda lesz, de ilyen Megan Foxoknál fényévekkel jobb és nagyon tud nézni..
Alfred Molina vicces volt, őt nagyon megkedveltem. (Tudod kik azok a Mumbakák ? :DDD ) Még említést érdemel Tus, az idősebb herceget játszó Richard Coyle. A komoly döntéseknél való hezitálást nagyon jól alakította.
A történetet nem vitték túlzásba, de szép kerek lett, semmi logikai buktató nem volt benne, persze egy mese ellenére. A látványvilág tökéletes volt, látszott, hogy költöttek erre. A küzdelmi jelenetek is látványosak voltak, viszont hiányoltam a komolyabb parkouros jeleneteket. Az elején volt pár, de utána semmi.. Hassansinok gyengén voltak kidolgozva szerintem, pedig bennük komoly tartalék volt..
Mindezek ellenére a mozijegy áráért egy élvezhető, látványos mesét láthatunk, kisebb drámával a végén, de rózsaszín happy enddel.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.