Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
Omen I
720p.eredeti szinkron
Élveztem minden percét.
9/10Arnold2 üdv az akinek bejött a Hurt Lucker-klubba

adalbert1 Neked is örülök, h tetszett a Homályzóna. Híres gyöngyszeme a filmtörténelemnek.
ps. a multkori belinkelős ..most megvagy végre, niggger... -résztől kaptál kedvet?
-
adalbert1
veterán
Megnéztem a Homályzónát... És már az elején rájöttem, hogy valószínűleg ezt már láttam kisebb koromban, legalábbis a prológus egy az egyben beugrott, de a többi nem... Lehet hogy kicsit nyálas a Spielberg által rendezett rész, de engem az is nagyon megfogott... Az utóbbi idők legjobb filmje volt...
Ami még terítéken volt mostanában:Thank you for smoking : barátnőm még nem látta, meg nekem is más volt úgy nézni hogy már nem cigizek... olyan 7/10.
The Dead Zone : Christoper Walken jól játszik benne... Ugyan az eredeti regényt nem olvastam, de egész jó filmet csináltak... Persze itt is csak a felénél ugrott be, hogy szintén már gyerekkoromban láthattam...
King of New York : ezt viszont CW se viszi el a hátán. Van benne pár nagyobb név, de összeségében gyenge a film, ha jó gengszter filmet akartok nézni, NE ezt nézzétek

-
legiaap
félisten
Paranormal Activity: 9/10
Nagyon beszarós film.
Eddig nálam az átok volt, ami elég félelmetes volt, de ez mindent visz.
Még most is mindig körbenézek a szobában...
-
hemaka
nagyúr
Up in the air: Nem volt rossz, bár eléggé el lett húzva az egész. De összességében nem mondanám rossznak, de az Oscar-tól azért odébb van.
6/10 -
Arnold2
őstag
Hú rég írtam már ide, a topic témájába is vágó postot. Nos akkor kezdeném is:
The Hurt Locker: Nekem tetszett. Általában kerülöm az "amerikai katonák menőznek Irakban" típusú filmeket, de ez most nem olyan volt.
Leszámítva pár dolgot ami talán csak egy picit kondította meg a "Na persze" harangot, egész korrekt film volt. A főszereplő alakítása volt ami nekem a legjobban tetszett. Nem tudom miért, de Jeremy Renner tud valamit. Bár nem sok darabban láttam de ezentúl igyekszem majd követni munkásságát.Powder Blue: A történetet talán már láthattuk valahol: 4 teljesen más hátterű embert hozz valamilyen szinten össze a sors karácsony este. Amolyan sorsfordító film ez.
Érdekes hangulat maradt rajtam a film vége után. Hisz nem tudom eldönteni, hogy egy jó filmet láttam vagy egy szürke átlagost. A szereplő gárda igen neves színészekből állt össze, de annak ellenére én nem hittem el sem Jessica Biel-nek (főleg neki nem) valamint Forest Whitaker-nek sem a hátterét. Az utóbbinál talán inkább az hogy nagyon kevés információt kaptunk a motivációijairól így sok maradt a képzelőerőre és a találgatásra, vaagy egyszerűen már nem fért több a filmbe s azt mondták, hogy F.W. majd úgy is megoldja.
Minden esetre jó volt látni Patrick Swayze-t az utolsó film szerepében, amiben egy igen szokatlan mellékszereplőt alakított.The legend of 1900: Egy igen elbűvölő történet egy férfiről, aki egy luxus cirkálón született és nőtt fel, majd lett világhíres zongorista úgy, hogy sosem hagyta el a hajót. A történet az egyik főszereplő elmesélése alapján bontakozik ki, tehát nem teljesen lineáris, de szerintem ez csak dob a hangulatán. Ugyan úgy ahogy a friss 1900-as év atmoszférája is, amiből bár sokat nem láthatunk, de még is tökéletes helyszíne a történetnek.
Tim Roth véleményem szerint egy igen jó színész, s itt sem kell csalódnunk benne. Ajánlom mindenkinek aki egy kis laza kikapcsolódást szeretne. -
diablo1984
veterán
Több mint sport: a lost-os ürge nem sorozatban szereplős filmje, hát nem sokat mutat a tudásából, a sorozatban bármelyik részben különbet alakít, vagy max 2 szintet(még abban a részben is amiben fel sem tűnik
) Érdekes igaz alapokon nyugvó történet, de gyenge színészi játék...6/10
Fekete dicsőség:hasonló kort ölel fel mint az előző, azzal visznt eléggé ellentétben van, a rasszizmusról szól, ez is true story...hasonlt érdemel...5,5/10 -
t1
veterán
He's Just Not That Into You
Tipikus csajos elgondolkodós film, de teljesen emészthető, jobb lett volna barátnőmmel megnézni este de így is jó volt. Nálam:6.5/10
-
littlelion21
addikt
Seven Pounds/Hét élet: ha egy szóval jellemezném: k*rva sz@r.
Ez igaz kettő volt, de még mindig közel sincs ahhoz, amit a film megtekintése közben éreztem. Ilyen felületes-giccses celluloid-hulladékot rég láttam. A két központi karakter kapcsolata még renden is lenne, ha nem volna nyakon-öntve "az egyikük setét titkot rejteget" motívummal, ami már 20perc után nyilvánvalóvá válik. Arról nem is beszélve hogy az egész dramaturgia el van ba...szabva, a film 3/4-ig nem ismerjük, csak sejtjük a 'miért'-eket, a mindennek értelmet adó 'fordulattól' pedig én is lefordultam a székről.
Will Smith is bájos ahogy színészkedni próbál, be kellene látni hogy ami nem megy azt nem kell erőltetni. Úgy szerencsétlenkedik végig a filmen mint egy beszívott Forrest Gump, teljességgel hiteltelen a szerepében.
Viszont Rosario Dawson-t ahogy a sebezhető nőt alakítja....imádom.
A kedvencem az, amikor a vak faszit osztja a telefonban, amire az udvariasan leteszi a kagylót. Ezért jó ember... Ha teljes joggal elküldte volna a halál f@szára, akkor rossz ember?
20% -
State of play
Nagyon tetszett szvsz jó film. Mindkét főszereplőt jó színésznek tartom bár szerintem Ben Afflecknek bőven voltak jobb szerepei. Russell Crowenak is de ő azért elég jó volt.
Az elején volt pár unalmas perc de aztán szerintem egyre jobb lesz. Szerintem újranézem majd valamikor.
8.5/10 -
Face8814
őstag
Akkor elkezdeném a véleménynyilvánítást erről:
The Imaginarium of Doctor Parnassus
Érdekes egy film volt.
A legfurább hogy Tony szerepét Johnny Depp, Heath Ledger, Jude Law, és Colin Farrell is alakítja.
A maszkmesterek mondjuk megtették a magukét, hiszen ha átadod magad a filmnek, alig észrevehetők a különbségek ( kivéve talán Farrell esetében ).
Kicsit kuszának tűnt az elején a múvi, de a végére tökéletesen kitisztázódik minden, és egy igazi modern mesét láthatunk egy különleges hangulattal megfűszerezve.
A "porcelánarcú" Lily Cole üde színfoltja a képi világnak, és mitagadás engem elbűvölt.
Mondjuk aludnom kell egy párat hogy bátran értékelhessem a művet, viszont gyermeklelkű felnőtteknek szerintem látni kell. -
neduddki
nagyúr
HI!
indy hetek vannak a hbo-n nafene?
udv
neduddki
-
Tibiajax
nagyúr
irigykedtek, h nem mellettetek fekszik az ágyban
-
tiv83us
veterán
-
Integra
titán

-
Cola111
aktív tag
Carriers [2009]
jó meg minden, de már annyira unalmas.
10/7 -
Body of lies
Nem rossz film egyszer szvsz simán nézhető de előfordulhat hogy később megnézem még újra. 7/10.
Mark Strong a Sherlock Holmesben is jól játszott szvsz illetve itt is jó volt.
Daybreakers
Jó ötletek jól kidolgozott részletek.Talán a vége kicsit gyengébb lett de azért nem volt rossz. Tetszett.Lehetett volna hosszabb. 8/10. -
joshua7
veterán
Jó történet, Mel Gibson , 8/10
-
Pitterix
őstag
Kösz mindenkinek!
Akkor a szavazat állása:
-Laár:2
-Heath:2
-+egy ismeretlen....
dönteni kéne, ebben talán "macsek" tudna segíteni....
-
littlelion21
addikt
The Thin Red Line/Az őrület határán: lírai hangvételű háborús eposz, eszméletlenül szépen fényképezve. A szereplőgárdáról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni.
Bár egy-két helyen ugyan leül a film, a szereplők monológjait néhol feleslegesnek éreztem, valamint SPOILER G. Clooney cameo-ját nem tudtam hova tenni, de ezek csak nuanszok, az értékéből szinte semmit sem von le.
A Ryan-giccseposz meg sem közelíti, szégyellje magát az Akadémia.
Végre egy olyan II.Vh-s film, ahol a japánok is emberek.
90% -
-
Pitterix
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi!
(#20168) Arnold2: Köszi!
Nem lehetne Ladger?
Feleségem szerint inkább ő, de sokszor Jackie Chan is szóba jöhetne, mondjuk az rövid hajjal volt...
-
proci985
MODERÁTOR
Emmas Glück, német, 2006
Német film a szerencséről, sorsról, időnkről a világban és a halálról. Szép, jó tempójú, bár a szerkezete lehetne picit összeszedettebb is. Cserébe nem moralizál sokat.
7/10, kifejezetten jó.
-
meroly
veterán
A Lazarus terv-et látta valaki?
-
WonderCSabo
félisten
Grat Pitterix!
Ma megnéztem sokadszorra a Különben dühbe jövünk és a ...és megint dühbe jövünk c. filmeket.
10/10 mindkettő, megunhatatlan, zseniális. Szigorúan Bujtor (R.I.P
) szinkronnal. -
bozont
veterán
The Last Airbender mozi előzetes. Akár még jó is lehet, az animációs sorozat nagyon tetszett, remélem ezt sem szúrják el.
-
Pitterix
őstag
válasz
kovacsroli
üzenetére
Köszi!
Tibi:Köszi!
Az egy jó film és egy jó színész volt, én csak egy sima mezei kartonos vagyok.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
Drakulálok, Pitti
Megelőztetek bennünket.. 
Amugymeg, nem is hasonlítasz Laárra egyáltalán, én inkább egy Ladger-t mondanék a Tíz dologból..
-
kovacsroli
senior tag
Sherlock Holmes (2010) 10/10.
Kerestem a hibát, de nem találtam, remek film.
Pitterix: Gratulálok

-
Pitterix
őstag
válasz
littlelion21
üzenetére
Köszi!
Még nem!
-
Pitterix
őstag
Ez mindenkinek szól, kérem az értékeléseket, értekezéseket, ítélkezéseket!

-
hemaka
nagyúr
Whats.Eating.Gilbert.Grape: Lövésem sincs mi a magyar címe, megkeresni meg lusta vagyok. DiCaprio gyerek(szószerint) jól alakított. A Johnny Depp is jó volt, de neki ugye nem jutott valami nagy szerep színészi teljesítményben. Maga a film pedig kifejezetten tetszett, azt hittem más lesz a vége, de nem úgy lett. 8/10
-
littlelion21
addikt
Let the Right One In/Engedj be!: igazi európai hangulatú, minimalista stílusú de ugyanakkor rendkívül erős atmoszférájú film. Sokkal inkább dráma mint horrorfilm, a kevésbé szájbarágós fajtából.
A két főszereplő kapcsolata - a különböző oknál fogva kitaszítottak szerelme - nagyon szépen van ábrázolva, de egy pár dolog már sok volt nekem:SPOILER:
pl. amikor Eli-ről kiderül hogy fiú /azaz csak volt/...De a filmnek mégsem sikerült teljesen magába szippantania, több helyen vontatottá vált, talán azért is, mert a cselekmény - finoman szólva - nem a film erőssége: 80%
Ja és rohadjon meg hálivúúd hogy ezt is remake-eli...
-
Sir Pocok
őstag
The Adventures of Baron Munchausen
Könnyed fantázia film 1988-ból. Részemről 8/10.
-
Jhonny06
veterán
Személyes Vonatkozás (Personal Effects)
Huh, ez most iszonyatosan megfogott. Ashton Kutcher-ben a Spread óta bízom, én most sem okozott csalódást. Már-már kötelező jelleggel ajánlom megtekintésre ezt a (sőt, mindkettő) filmet. 9/10
-
WonderCSabo
félisten
500 Days of Summer
720pÉrdekes film, nagyon nem szokványos szerelmi történet. Zooey és a srác is jól nyomták. A zene nagyon tetszett.
Időnként nagyon picit uncsi volt, aztán vhogy mégsem volt az. A fillm végén pegig meglepődtem, mást vártam (azért nem a szokásost). A kis ponéok is jól voltak elszórva. Összességében nagyon tetszett, sztem megnézem majd még egyszer, ha ilyen hangulatom lesz.8/10.
-
Cola111
aktív tag
United 93 [2006]
2001. szeptember 11-én négy repülőgép szállt föl terroristákkal a fedélzetén. Az első kettő a World Trade Centerbe, a harmadik a Pentagonba csapódott. A negyedik, a United Airlines 93-as járata nem érte el a célját. Hogy mi lett volna a cél, csak találgathatjuk.
Borzadályos filmélmények maradtak meg bennem, egyszerre imádkozik az utas és a terrorista, és mindkettő földet akar érni, de egészen más elképzelésekkel. De nem erről szól a film, hanem azokról a pillanatokról, amikor a halálra készülő emberek hazatelefonálnak. És mindenkinek az az üzenete, hogy szeretlek, szeretlek, szeretlek.10/9
-
Tibiajax
nagyúr
hát akkor..ennyit, a közös mozizásról...The.Imaginarium.of.Doctor.Parnassus.2009.720p.Bluray.DTS.x264-CHD
-
BITBOYS
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Igazából nem is az, Emmerich önmaga paródiája.
Lesz ilyen, hogy 2013 sorozat? Rosszul hangzik
Most nézem, hogy Mr. és Mrs. Smith előzményfilmet forgatnak..majd valamikor.
-
WonderCSabo
félisten
State of Play (A dolgok állása)
720pEttől is többet vártam. Jó sztorinak indult, izgalmas volt, de túl sokat nyúzták, a végére elég uncsi lett. A végén lévő "katarzist" meg eléggé elcseszték szvsz. Russel Crowe, jó mint mindig.

7/10
-
BITBOYS
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
B kategóriásnak azért nem rossz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
littlelion21
addikt
2012 [2009]: a film egészen addig nagyon jó, míg el nem kezdődik. Leírták már páran, mi a baj a filmmel, úgyhogy én nem teszem. Azt hittem hogy Emmerich a 'Holnapután'-t valósítja meg egyel nagyobb léptékben, de igazság szerint az Arany-Oroszlánt érdemel ehhez a hullámzó fostengerhez képest.
25% -
Cola111
aktív tag
Body Of Lies [2008]
720p
Izgalmas film.Van benne akció, érzelem, példázat és jó sok konspiráció, na meg Leonardo DiCaprio aki jól hozza a szerepét.
10/7,5 -
BITBOYS
addikt
Egy 7 perces montázs pár remek filmből, amit az elmúlt évtizedben csodálhattunk...
Ez is volt a 2000-es évek
ejj de szép idők voltak
-
BITBOYS
addikt
Mindenkihez csatlakozom, akinek nem tetszett a Hurt Locker.
Szerintem túlzottan erőltetettre vették a drámai figurát, így a véleményem az, hogy unalmas és idegesítő egyben. Nagyon vártam a filmet, de a Sólyom végveszélyben szinte lemossa a palettáról.A PH! meg csúnya lett.
-
válasz
littlelion21
üzenetére
Tényleg erre nem emlékeztem, egyébként nagy várakozással ültem le megnézni a filmet.
Használd a fórumot logout alól ott még a régi design fut. Az új nekem sem tetszik.
-
littlelion21
addikt
A kedvencem az volt, amikor a csóka a bombával rogyásig rakott kocsi csomagtartó-fedelét rugdosta (!!!) mikor az nem nyílt. A másik meg a hármasban kommandózás volt, mikor a faszit lábon lőtték.
Nos nem voltam katona, de szerintem egy ilyen magánakció abban a környezetben, ha nem is haditörvényszék, de minimum zárka.A sniperes rész lezárása belőlem is kiváltott egy WTF-érzést, de ott próbáltam azzal nyugtatni magam, hogy már biztos annyira besötétedett, hogy az ellenséges mesterlövész már nem látta volna őket....
mod: nem tudom ki hogy van vele, de nekem már fáj a fejem ettől a színösszeállítástól.
-
dragonfx
veterán
Szállítmány
3/5
nem rossz film, érdekfeszító érdekes, de semmiképp nem akciódús.én többet vártam ezért közepes csak.nézhető bőven.
A doboz
2/5
ilyne gyengét idén nem láttam be is aludtam rajta.húzzák mint a rétest a történetet pedig a sztori nem lenne rossz.hiába Cameron akit csípek.gyengus.
-
lorcsi
veterán
de jó ez a Constantin :

-
-
janos666
nagyúr
válasz
gyuromoj
üzenetére
Hát, jó kis film volt, azt nem tagadom, de 10/10-et nem adnék.
Ami így kapásból beugrik, mint negatívum (SPOILER):
- A sivatagi kemping: Képesek voltak ott gúvadni egy álló napot a dög melegben tartalék itóka, és bármi fej-árnyékoló nélkül, aztán egyszer csak gondoltak egyet, és "na, most inkább menjünk haza". Ááááá. Már megbocsássanak, de ezen csak röhögni tudtam.
- A végén nekem nem 100, hogy ha szereti a családját, miért megy megint vissza egy megbízatásra, ahol elég magas a halálozási ráta, a gyerekét meg nevelje egyedül az anyja, MIKÖZBEN odakint meg legutóbb kerített magának egy gyereket, aki felett atyáskodni próbált. Ebben nem teljesen látom a rációt. (Szeret gyerekek fölött apáskodni, szereti a családját, de otthagyja a családját, hogy kockáztassa az életét, hátha az ő fia is apa nélkül nő majd fel...)
- És volt még benne számos apróbb badarság (már nem is emlékszem, és nem is külön említésre méltó), ami persze megbocsátható, de oda lehet csapni a szummához, hogy ez a film bőven nem 10/10 -
gyuromoj
veterán
The Hurt Locker
720pMég mindig bejönnek a háborús filmek. Ezzel sem volt másként. Az egész film lekötött végig, volt benne feszültségkeltés is rendesen. Én tutira nem lennék katona, mivel féltem az életem. Ezért tisztelem és becsülöm azokat a férfiakat és nőket akik védik a hazájukat. Úgy néz ki hogy volt mit ellesnie Camerontól az ex-nejének.
10/10
-
hemaka
nagyúr
The Blind Side: Nekem tetszett, igazán megható történet volt. 7/10
-
bagyulajuve
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Na megnéztem tegnap előtt ezt a Bakjwi/Thirst Chan-wook Park alkotást. Hát eléggé jó, hogy mit ne mondjak, igazi Parkos: lassú történetvezetéssel, nagyon erőteljes karakterekkel és katarktikus befejezéssel. Igazi dráma, kicsit horror a vámpírságnak köszönhetően, de erős a szerelmi szál is. Elég beteg is, de hát ettől a rendezőtől ez annyira nem meglepő. Ha az első 30-40 perc után nem adja fel az ember, akkor nagyon komoly és meghökkentő eseményekben lesz része, és ezzel nem azt mondom, hogy rossz az első félóra, csak nagyon vontatott és valószínüleg olyan hangulatban kell is lenni, hogy befogadhasa az ember. Egy 9/10, mert az elején nem ragadott teljesen magával. Azért még 1-2x meg kell néznem, hogy meg tudjam emészteni.
-
BITBOYS
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére

Én még nem is láttam

Amúgy a 7.5 a egész jónak számít. -
WonderCSabo
félisten
No Country for Old Men / Nem vénnek való vidék
720pEzzel a filmmel vegyes érzéseim vannak. Jónak indult. A színészi játék, és a hangulat is rendben van. De vhogy a közepe felétől számomra egyre unalmasabb lett, egyre több üresjárattal. A végén pedig sokat gondolkoztam, de még mindig nem értem.
7.5/10
(ezért meg leszek kövezve)
-
-
littlelion21
addikt
A Pál utcai fiúk [1967]: azt hiszem itt felesleges bármit is mondani.
Csak sajnálkozni lehet hogy manapság nem készülnek ilyen remekművek, és hogy Fábry Zoltán már nincs köztünk, nem alkothat.
100% -
Tibiajax
nagyúr
A Serious Man
shit. shit. shit. shit
5/10, a szép képminőség miatt -
tween
őstag
The box:már az elejétől kezdve idegesített,de a vége totál kiakasztott,pedig szeretem a stílust...4/10
Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

6/10
) Érdekes igaz alapokon nyugvó történet, de gyenge színészi játék...6/10
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), főleg, ha jobban keres, mint én.....