Aktív témák

• Arnold2

őstag

Hú rég írtam már ide, a topic témájába is vágó postot. Nos akkor kezdeném is:

The Hurt Locker: Nekem tetszett. Általában kerülöm az "amerikai katonák menőznek Irakban" típusú filmeket, de ez most nem olyan volt.
    Leszámítva pár dolgot ami talán csak egy picit kondította meg a "Na persze" harangot, egész korrekt film volt. A főszereplő alakítása volt ami nekem a legjobban tetszett. Nem tudom miért, de Jeremy Renner tud valamit. Bár nem sok darabban láttam de ezentúl igyekszem majd követni munkásságát.

Powder Blue: A történetet talán már láthattuk valahol: 4 teljesen más hátterű embert hozz valamilyen szinten össze a sors karácsony este. Amolyan sorsfordító film ez.
    Érdekes hangulat maradt rajtam a film vége után. Hisz nem tudom eldönteni, hogy egy jó filmet láttam vagy egy szürke átlagost. A szereplő gárda igen neves színészekből állt össze, de annak ellenére én nem hittem el sem Jessica Biel-nek (főleg neki nem) valamint Forest Whitaker-nek sem a hátterét. Az utóbbinál talán inkább az hogy nagyon kevés információt kaptunk a motivációijairól így sok maradt a képzelőerőre és a találgatásra, vaagy egyszerűen már nem fért több a filmbe s azt mondták, hogy F.W. majd úgy is megoldja.
    Minden esetre jó volt látni Patrick Swayze-t az utolsó film szerepében, amiben egy igen szokatlan mellékszereplőt alakított.

The legend of 1900: Egy igen elbűvölő történet egy férfiről, aki egy luxus cirkálón született és nőtt fel, majd lett világhíres zongorista úgy, hogy sosem hagyta el a hajót. A történet az egyik főszereplő elmesélése alapján bontakozik ki, tehát nem teljesen lineáris, de szerintem ez csak dob a hangulatán. Ugyan úgy ahogy a friss 1900-as év atmoszférája is, amiből bár sokat nem láthatunk, de még is tökéletes helyszíne a történetnek.
    Tim Roth véleményem szerint egy igen jó színész, s itt sem kell csalódnunk benne. Ajánlom mindenkinek aki egy kis laza kikapcsolódást szeretne.

Aktív témák

Hirdetés