Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#20004) janos666 válasza Tibiajax (#19997) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Én azt nem értem az IMDB-n, hogy sok kevésbé népszerű filmből nem volt régebben screenshot (esetleg egy-két poszter vagy borító, vagy még pár kép a forgatásról, de magából a filmből egy szál se, pedig én általában 2-3 jól elsütött képkockából megérzem, hogy érdekel-e a film, de poént még nehezen lőnek le így), és nemrég valakik felbányásztak rá egy-egy tucat képet, szinte minden filmhez, amit csak megnyitok mostanában, és erre ott van egy kazal szürkeárnyalatos kép, sőt, néha ilyen rajzolt feketefehér (és ha azt várnám, hogy üres lesz az images fül, vagy emlékszem is, hogy régen az volt, akkor csak ezek vannak ott)
Na azok hogy kerültek oda ilyen nagy számban és lefedettségben? És ki volt az a barom, aki vette erre a pénzt vagy szabadidőt, és öntötte fel a képeket, de ahelyett hogy a kor igényeinek megfelelően inkább nagyobb felbontású képeket dobtak volna fel, kitalálták ezeket a szürkeárnyalatos screenshotokat, és a rajzolt feketefehér firkálmányokat? Azt nem csak szerkeszteni kellett, de valakinek meg kellett rajzolni. Hány jól elsütött screenshotot lehetett volna ennyi munkából kanyarintani? Vagy miért kellett szürkeárnyalatos képeket feltolni, ha már belefogtak egy képszaporító projektbe? (mai világban ennyire drága a tárhely? adományozzak nekik egy 300Gb-os winyót képeknek?) Ez annyira kiborító. :(

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.