Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
Aktív témák
-
Jadro
veterán
Definitely maybe: Szerintem teljesen nézhető, bár eléggé kiszámítható. Mondjuk legyen - 7/10.
Padlógáz: Rémes. Autópályarendőrség, Need for Speed, Deutschland. Azt hiszem mindent elmondtam. Néhol ugyan látványos (felhúzott pólós csajok a trafipax fotón ) de nem tud annyira kikapcsolni hogy ne fogjam a fejem. - 2/10.
I want Candy: Öreg vagyok én már az ilyen hülyeségekhez. Carmen Electra lenne a húzónév, de a kis barna mérföldekkel jobb. ( Michelle Ryan ) - 2/10
Majdnem kihagytam: Jumper Ebből sokkal többet ki lehett volna hozni. Az alapötlet nem rossz. - 5/10
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Jadro
veterán
-
Jadro
veterán
John Rambo: Azt hittem elcsépeltebb lesz a film, de kellemesen csalódtam. A technika sokat fejlődött az előző részek óta, ami jól meg is látszik a filmen. Klasszul összerakták. Rambo bá még mindig iszonyú kemény, nem nagyon fogja a golyó és jól megy neki a géppuskázás. Hiányoltam a robbanó végű nyílvesszőt. A film alapzenéje még mindig tetszik.
8/10
-
Jadro
veterán
Dirty Deeds (Party gimi)
Egyszer nézhető film. Kiszámítható, elcsépelt dolgokból áll össze, de egyszer megér másfél órát. Túl sokat ne költsetek rá!4/10
-
Jadro
veterán
Próbáltam megnézni a Rrrrr-t de ez most nagyon nem jön be. Lehet hogy csak nem kapom el a hangulatát, de nem tudom végignézni.
-
Jadro
veterán
Megy a gőzös
Inkább nem kommentálom. Egyelőre félbehagytam annyira erőltetett. Egyedül a cigánykiscsaj ütközői ( hamár vonatos film ) mutatnak érdekességet. Koltai nem tud kitörni ebből az Indul a bakterház körből. De ez ahhoz sehol sincs.
-
Jadro
veterán
De ja vu - 9/10
Másodjára látom és nagyon tetszik. Az ilyen időutazgatós filmekbe mindig bele lehet kötni, de ezt leszámítva nekem nagyon bejön.
Nemsokára kezdődik az Idővonal is. Az is nagyon jó. Könyvben olvastam először és annak hatására meg is néztem. Könyvben persze jobb, de filmben is egész jól összerakták.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Cloverfield 8/10
Nekem tetszett a film, bár volt pár olyan dolog amire legyintettem. Viszont voltak olyan apróságok amik megdobták az egészet. (Pl amikor lerakja a kamerát a megdőlt házban és elcsúszik az első akadályig. Jó ötlet!)
A kézi kamerát szokni kell. Összességében bőven megért egy megnézést.
-
Jadro
veterán
P.S. I Love You 9/10
Ez most nekem nagyon jólesett. Könnyed alkotás, szerintem érdemes bepróbálni.
-
Jadro
veterán
The Incredibles 8/10
Tudom le vagyok maradva, de jobb későn mint soha. Jó kis mozi!
-
Jadro
veterán
Bepróbáltam a Kalandorok c. magyar "remeket", de a Megy a gőzös után ez a következő amit nem tudtam végignézni elsőre. Velem van a baj?
-
Jadro
veterán
Bourne trilógia 10/10
Végre megnéztem az utolsót is. Ez így egyben nagyon ütős alkotás.
-
Jadro
veterán
A Karib-tenger kalózai: A fekete gyöngy átka
Ezt is meg akartam már nézni egy ideje, pedig elvileg nem annyira az én érdeklődési köröm. Ennek ellenére jól összerakott, szórakoztató film. Azt hiszem jöhet a folytatás. 8/10
-
Jadro
veterán
Blöff. 9/10
Másodjára néztem, most éppen magyar szinkronnal. Így is jó.
-
Jadro
veterán
A szállító - első felvonás
Ez a rész még teljesen rendben van. Izgalmas, jók a jelenetek és nem szálltak el nagyon.
8/10A szállító - második felvonás
Ez is izgalmas, de itt már eléggé elszállt jónéhány jelenet. Párszor mintha nem is létezne a földi fizika. Azért még mindig jó mozi egyszer. ( De ronda fogai vannak a főgenyának )
6/10[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Verdák
Nem is értem hogy maradt ez ki eddig. Zseniális! A szinkronja szintúgy.
10/10
-
Jadro
veterán
válasz DemonDani #5563 üzenetére
Most miért? Az első részt régebben is láttam már, akkor is tetszett. Most felfrissítettem. Nekem tetszett, szeretem az ilyen stílusú filmeket. A második részt meg túlzásbavitték. A Taxi sorozat is dettó ilyen. Ahogy haladunk előre egyre viccesebbek a részek.
-
Jadro
veterán
válasz Face8814 #5569 üzenetére
Pedig olvastam róla sok rosszat is. De akkor lehet hogy bepróbálom, mert érdekes sztorinak tűnik.
DemonDani: Oké, igaz. Írtam is hogy elég vad a második rész. Pl. már nem is félek egy esetleges repülőkatasztrófától. Nemcsak hogy túlélhető egy vízbecsapódás, hanem még lábon is ki lehet egyensúlyozni a dolgot. Lehet hogy túlpontoztam, de a film lendülete íratta velem.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Vantage Point
Valaki itt írta nemrég hogy jó kis film, gondoltam bepróbálom. Köszönöm a tippet, nagyon bejött a mozi!
9/10
-
Jadro
veterán
Bakancslista
Nagyon jó játék és szép történet. Ez most bejött, úgyhogy 9/10
-
Jadro
veterán
A boldogító talán (Made of Honor)
Egyszer megnézhető, de ez már túl romantikus. A baj mégis inkább a kiszámíthatósága. Könnyed kis film annak, aki épp ilyenre vágyik.
5/10
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Training Day
Fú ez kemény film volt. Denzel Washington játéka pazar.
10/10
-
Jadro
veterán
válasz Tibiajax #6168 üzenetére
Vacilláltam a 9 és a 10 között, aztán hirtelen indulatból benyomtam a 10-est. Nekem nagyon tetszett a film. Amennyiben úgy nézzük hogy csak az kaphat 10-est ami beleillik a "minden idők filmje" kategóriába akkor lehet hogy csak 9. A lényegen nem változtat, mindenképpen ajánlott.
-
Jadro
veterán
Bolondok aranya
Legyen olyan 5/10, de csak mert sok szép helyszín van a filmben.
-
Jadro
veterán
13. emelet
Ezt a filmet láttam már régen, de nem emlékeztem már rá komolyabban. Csak arra hogy nem volt rossz és hogy sci-fi. Most felfrissítettem. Azt kell mondjam hogy megérte. Bár néha azért elkapott a B kategória érzés, de az ötlet jó. Gretchen Mol meg hmmm.
6/10
-
Jadro
veterán
Lélegzet - The air I breathe
Jó kis film érdekes összefüggésekkel. Tetszett!
8/10
-
Jadro
veterán
Minap kezdtem a HD ipart, mert végre van hozzá monitorom. HD filmezésem hajnalán megnéztem rögtön 3 filmet 720p felbontásban.
- Mamma Mia Ez volt a legelső. Abbát szeretem, a görög táj varázslatos. Ebben a felbontásban főleg. Ez megdobta az élményt. A film magával ragadott és csak néha csordult túl a nyálmérő gép. Kap egy 8/10-est.
- 300 Sokat hallottam már erről a filmről, a különös megvalósításról. Nekem bejött a dolog. Mivel nekem a Gladiátor a 10/10, ehhez mérem. Attól véleményem szerint egy hajszálnyit elmarad így 9/10.
- Múmia 3 Ez nekem már túl sok volt. Jól meg van csinálva, de túlspilázták. A kínai kiscsaj viszont szemrevaló. Egyszer nézhető, de elég is. 5/10
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
A Föld 720p-ben valami hatalmas élmény. Bámulatos felvételek, nagyon jó aláfestő zenék. Egyértelműen 10/10
-
Jadro
veterán
Pótoltam pár újabb filmet.
Wanted 5/10. A sztori nem fogott meg. A szerelő és társai a Mátrix kulcsmásolójára emlékeztetett így átment az egész viccesbe. Azért jól összedobták a jeleneteket.Indy újabb kristálykoponyás kalandjai. 6/10. Ez is elszállt olyan irányba ami már nekem sok. Erőltetettnek éreztem a régiekhez képest. Ennek ellenére egész jól szórakoztam rajta.
Felkészül: Taken
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz Face8814 #8851 üzenetére
"The Man from Earth
Ez jön ma. Jókat olvastam róla, kis költségvetése ellenére. Bízom benne hogy olyan pozitív meglepetés fog érni mint korábban a Bakancslista alkalmával."Kíváncsi vagyok hogy értékeled. Nálam ez a film 10/10. Nagyon lekötött és csak azt vettem észre hogy vége. Sajnáltam.
-
Jadro
veterán
A sok akció közé beékelődött egy romantikus is, de nem bántam meg. Notebook - Szerelmünk lapjai 8/10 Remek kis film.
-
Jadro
veterán
X-akták: Hinni akarok. Ezt most nem tudom végignézni, mert hihetetlenül unalmas. Az ilyenre adnak egy nagy 1/10-es értékelést ugye?
-
Jadro
veterán
Az X-akták blama után kárpótoltam magam a Taken c. Liam Neeson filmmel. Jó választás volt. 8,5/10.
-
Jadro
veterán
Tegnap valamelyik adón láttam hogy megy a Contact. Ráébredtem hogy én azt meg akarom nézni újra valami HD közeli minőségben, mert anno nagyon tetszett. Hamarosan...
-
Jadro
veterán
Contact (720p)
Felidéztem a filmet, mert már régen láttam és bizonyos részletek elhomályosultak.. Nekem nagyon bejön még mindig. Elgondolkodtató. Néhol egész jó megoldások (Pl az elején a kameramozgás ami a tükörben végződik.) máshol meg elég bénák. ( Milliárdos fószer lebegése a Mir-en. )Mindenesetre ez nálam még mindig 9/10.
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs