Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ApaFarkas
csendes tag
Sziasztok ,valaki használ köztetek moment rivaldot és véleményt is tudna írni én st be játszatnám cr7 mellett
-
Sickboy25
addikt
-
-
eM'82
addikt
-
Sickboy25
addikt
Ma erkezett egy frissites a companionra!! Mindenki alljon fel es tapsolja meg oket mert szarabb lett mint volt!!! Keptelenek olyan jibat javitani mint pl. Tegyel a csapatba liga nos OR pl jatekost, nah ahol OR van csak a boxon tudom bekuldeni a csapatot. Ha elkezdem listazni az ezustoket a 3. Utan kifagy... keresni jatekost nem lehet normalisan mert ha beutom egy 1 mm es sav lesz es senkit nem latok stb...
miert nem lehet normalis munkat kiadni a kezukbol???!!!"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
lujdzsi89
tag
válasz ApaFarkas #16002 üzenetére
Én nyitottam egyet untrade, úgyhogy erőltettem hátha, de nagy célokat azért nem kell belőni vele. 100 meccs ment bele szinte csak wl ezalatt 60 gól X assziszt camban szóval papíron nem vészes, de nem egy élmény vele játszani. Többet árt mint használ, hogy arra figyelj a bal lábára jöjjenek ki a dolgok. Kár érte, de sbc töltelék lesz nálam.
-
ApaFarkas
csendes tag
válasz lujdzsi89 #16008 üzenetére
Hát én nem értem cr7 mellet prime lineker volt hunterrel aki nagyon bevált ,gondoltam hogy eladom ,hozzáteszem ami van és megveszem a moment verzioját ,azt próbáltam hunter engie és most hawk al ,de a 99 es lővési stat nem mutatkozik folyamatosan kapufa vagy hajszállal mellé
-
Aguinaga
őstag
Valaki esetleg most nem ér rá ps-en a friendlyket letolni?
[ Szerkesztve ]
PSN: OldSlowhand74
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Nincs valami olyan, lehetőleg magyar oldal, ami foglalkozik a lapokkal?
Néztem ma 1 streamert, és volt nála fehér lap, vörös hátterű lap, piros-kék hátterű, csicsás hátterű stb
Érdekelne, hogy melyik háttér mit takar, melyiket hogyan lehet megcsinálni stb -
nrico
tag
Nyomtam egy Offline friendliest. Hát förtelmes élmény volt.
Jött Fuchs a csapatba és Ter Stegen helyére 92-es Ter Stegen
[ Szerkesztve ]
PS4 Pro, nrico007, FIFA FUT, Pro Clubs Team AdyGea
-
Digestive
veterán
-
SeatLeon08
tag
Hihetetlen, mennyire elment a kedvem az egész játéktól. Játszhatatlan, latency 50-236 ms között mozog.
Ellenfél rendíthetetlen, minden hozzá pattan, ikon játékosokat mindet átver 77-es gold player. 5-6 gólokat kapva zuhantam két szintet. Ismét div8...
Őrülten ideges vagyok, talán idén először akasztott így ki a játék.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gaborz1
senior tag
Lesz holnap valami promo?
Vagy nyílhatnak ma a pakkok nyugodtan?iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Aguinaga
őstag
válasz SeatLeon08 #16019 üzenetére
Tegnap este voltam így, első két DR meccset nyertem, aztán jött az EAsuxx, szoptam mindenhogy. Úgy tudtam vagy 5 vereség után egy meccset nyerni, hogy az ellenfél láthatóan kipeckelte a kart, mert minden játékosa, amint hozzákerült a labda, elindult egy irányba.
De a mai pacluckom alapján is van esély, hogy offolom a jatékot, lassab kiéget a sok negatívum.
PSN: OldSlowhand74
-
Woodslave
félisten
válasz Mrguba #16028 üzenetére
En megfogadtam dögöljek meg ha még egy sbc játékost megcsinálok. Vidalt is már eladtam volna a francba. Nem érdekel hogy csak a xar játékmenet miatt de hogy egy normális passzot nem tud már adni az felbax. Van der Sar is olyan gólokat kap.. Megnyomom a kidobast emberhez irányítva kis erővel erre kidobja oldalt akkorát dob . Untrade lapokat soha. Első pár meccsen mennek mint atom aztán elbaxodik mindenki
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Nandinagy
addikt
Rainbow flick jobb stick 2-szer hátra 1szer előre. Illetve ha neymarod van vele csak 1 hátra+1 előre. Neki más az animáció.
Hazard meg Rashford is 5 skill de a belgával sokkal jobbak a cselek mert nem pattan el tőle a labda olyan messzire. [link] Szerintem én már totsoknál se cserélem le ezt a lapot. Egyszerűen imádom.
Nekem megvan a mortal kombat 11 de elismerem az sokszor még rajtam is kifog Egyedül sub-zero mozdulatait tudtam megtanulni.Azt a fuchs lapot ne használd lb-be. Vagy tegyél mellé egy cb alabát és in-game cseréld meg, vagy egy walkerrel ugyanezt. Esetleg lb pereira 7 chemen cb-be és úgy in-game csere. De ez a fuchs cb-ben jó
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
-
Hazli17
aktív tag
Ha az "esernyőre"/szivárványra gondolsz akkor az ahogy Nandinagy is írja, a jobb gomba kétszer hátra, egyszer előre. 4skillel már megy.
Van ennek a fordítottja, az álló helyből, 5skillel, kétszer előre, egyszer hátra. Az is látványos!
Nandinagy ez szép mozdulat, próbálom én is! Hazard ennyire jó?
Digestive, széép passz! Ezek miatt érdemes ténylwg még játszogatni, gyakorolni!
-
Mrguba
őstag
Ebben a jatekban az emberek hova tudnak meg sullyedni???
Baratsagos meccset jatszok..megyek 3-1 re a gyerek visszajon 3-3 utana 3-4 neki es kajak huzza az idot...uristen...ja es mindent megnezunk mintha az elete mulna rajta...ki is leptem szanalom -
Nandinagy
addikt
válasz Hazli17 #16035 üzenetére
Nekem ez az 5 skilles hazard nagyon nagy favorit a maxos dribblingje miatt ragad hozzá a labda. Próbáltam ezeket rashfordal is de tőle olyan messze pattan a labda, hogy a védő odaér. Gondolom maximin is hasonló mint ez a hazard. De hazardal csak szép gólokat lövöldözök mostanában, csak nem akar mindet linkelgetni
-
Edgar2621
őstag
A mai pickek: Kruse és Raul.
Tényleg nem értem ezt a játékot, gold1, megnyertük a meccseink több mint 2/3-át, ráadásul egész évben nulla normális, beépíthető lapot kaptunk a pickből és akkor beadja Kruset és Rault. Na tényleg elmennek a ... oda Ennyire egy aljas, a játékosokra szaró céget én még nem láttam, ne adja be Messit, oké, de legalább egy Ter Stegen vagy Immobile sétáljon már ki 2*4 játékosból. De nem, bedobálja a 78-80-as lapokat és óriási kegyként mellé Kruse és Raul. Így érdemes ezzel játszani, tényleg nulla elvárással, kizárólag szórakozni.
XO: Gollami26
-
eM'82
addikt
Div4: pedigree csapattal játék indít. Srác veszettül pörög, az egész gameplay szupergyors. Mindenki, nálam is. Megy a Ping-pong. Gólt lő CR7tel. De ügyes, bárcsak én is ilyen ügyes lehetnék... Úgy támad le már az én térfelemen mintha egyszerre 5 játékost irányítana... Várjunk csak? Benyomom a Team Press-t. Játékosaim megtáltosodnak, de ügyes lettem :).
Végül 3-2re nyertem, helyzetek alapján megérdemelten (89.ben lőtte a 2. gólt).Most tűnt fel először ennyire a team press az ellenfélnél (csak az első félidőben használtam, utána már nem kellett). Good2know.
Hazli17 + Nandinagy:
-
Edgar2621
őstag
válasz Digestive #16040 üzenetére
Mondjuk ez legalább vicces lenne, bekeraknám egy gold upgrade-be
Srácok lesz ma valami promo, vagy egyáltalán mi várható a következő hetekben? Tots lesz nem lesz? Carniball lesz nem lesz? Már most van 30 jó pakkunk, ha a Tots-ig gyűjtünk akkor lesz majd 100 körüli mennyiség (ha május 8-a körül jönne az event). Érdemes várni valamire, vagy nyissunk aztán had szóljon moments R9?XO: Gollami26
-
Woodslave
félisten
undorító ez a team press továbbra is azt mondom egy görcsös küzdelemmé teszi a játékot amíg be nem kapcsolod Nem szoktam azzal kezdeni, pedig lehet inkább úgy kéne aztán vagy kihúzni döntetlennel az első félidőt, vagy jobb esetben bevágni két gólt aztán a másodikban félidőben lehet tartogatni... De tényleg alapvetően változtatja meg a játék képét ha be van kapcsolva.
Tegnap amúgy én jót mentem, csak nyertem rivalsban, vissza 6-ba, barátságosban meg játszottam pár tényleg élvezetes meccset, a kapcsolat valamiért jobb ott.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
toxicjew
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
válasz toxicjew #16043 üzenetére
Szerintem is korai lenne még, viszont a liga upgrade nem rossz!
Biztos lesz valami promo, csak kérdés, hogy mi és mennyire éri majd meg upgradet csinálni. Ha nem lesz túl felkapott és reális áron lehet majd a rare játékosokat venni, akkor szerintem megéri egy pár tucat csomagot felhalmozni egy adott liga TOTS csapatára. -
sz_abika
addikt
Ezt a Fred gyereket használja még valaki? Miatta alakítottam át a csapatot nem kis bukóval, de egyelőre gyalázatos. Se futni, se lőni, se passzolni nem tud (basic chem). Marha nagy csalódás. Hulk viszont állat !
PSN: xszabikax
-
Nandinagy
addikt
válasz sz_abika #16045 üzenetére
Én használom shadowwal box to boxba. Nálam magasan veri az eddigi összes középpályásom.(baby Blanc,Cyprien,Kante,SIF Partey,FS Dominguez,Palacios).Még lőni is tudok vele és mellé nálam nagyon mozgékony.
1-2 helyen azt láttam, hogy a tots április 24.-én fog kezdődni. Carniball nem fog jönni szerintem. Nem akarok hülyeséget mondani de az a karneválok idején volt tavaly március legelején. Szerintem ez az event nem is lesz minden évben mert talán 8 országból válogathatnak játékost össze ami elég kiszámíthatóvá tenné
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 4
- Milyen processzort vegyek?
- Overwatch 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!